Star Wolves 3 Civil War
-
SaGa Jr #18 Ez jól hangzik.
Én nem találtam megmondom őszintén semmit sem az XB-19-en. Talán nem voltam alapos a vizsgálódásban.
Azt viszont kiderítettem, hogy a mondandójával ellentétben az Elio-ban lévő haver nem ingyen módosít az ID-nken, hanem ugyanúgy pénzért, csak olcsóbb mint a többiek. Mondjuk ilyen hekkerből a legjobb az egy rastafari manus volt. Még az aszteroidája is bőszen eregeti a füstöt és a szövegén is érződik hogy be van szívva a delikvens.
A sztoriban most más utat választva, a MSF mellé álltam. Egy pontig hasonló a helyzet (ugyanabba a rendszerbe be kell menni mint mikor a NESF számára végeztem a feladatokat) csak a kimenetel és az erőviszonyok mások (például most az ominózus helyszínen nem csatlakozik Che, alias Castro, hanem helyette az egyik MSF szektorban lehet majd összeszedni egy részeges egykori ász pilótát, valami orosz faszit). Meg a körítés.
Sőt mint kiderítettem a megszerezhető új mothership is más lesz mint ha a NESF számára melóznék (nagyon hasonló de mégis lesznek apró eltérések). Triada mellé állva meg újfent totál más lefolyású lesz a sztori és itt lehet majd a legcombosabb hajót megkapni (rhino vagy mi a neve, egy alaposan felcuccolt, kicsit lassabb Star Wolf variáns, 2 nagy ágyú, 4 rendszer és 4 torony).
Templaroknál még nem láttam eladósorban lévő hajóikból 2 típust (eddig csak a Trident és a gunslinger variánsukat kínálták fel eladásra, pedig van nekik Hrimtus variánsuk ami rakétás vadász upgarde változat, meg raptorból is van jobbjuk amin pluszban még 1 nehézfegyver is helyet kapott és 3-as kategóriájú vadász 300/350-es pajzs/hull értékkel). Bízom benne hogy majd előbukkan az állomásukon a gépezet.
Precursor hajó karakterisztikái benne vannak a játékban, de nem elérhetőek játékos számára. Majd az egyik társunk kapni fog egy képességet, amivel "idézhet" ilyen géepket.
Ja és egy jótanács ha még nem végeztél esetleg a precursor-os feladattal. Mikor kijöttél a szektorukból és leölted a 2 csapat berzát, akkor az elsőként csatlakozott társadat tedd valami gyenge hajóba, fegyverzet nélkül, mert történni fog vele valami ami a hajóját is érinti és nem jó ha egy drága géppel esik meg az eset.