Star Wolves 3 Civil War
-
kHares #17 Kalandozgattam tovább, bejött kis lóvé elmentem Templarokhoz bevásárolni. Módosított Gunslinger 4 heavy weapon 3 system slot 350k körül ill. módosított Trident 3 light weapon 4 system slot szintén ennyiért jó adatokkal. Majd ha tudok 5-öst vezetni új kedvencek lesznek.
Kaptam infót Vandille rendszerről, egy hajóroncsot kell keresni meg smugler cache-t amit meg is találtam. Nagyon durva 4-es nagyhajó rendszerek meg turretek ill. egy hrymtus fightert + közepes plazma főágyúkat és jobb fegyvereket találtam. XB-19 még nem az igazi, elhasználtam minden képességem hogy bejussak mert lerohannak a portálnál az enemyk aztán már nem jutott erő a mellém teleportáló hordára, később visszamegyek.
Mostantól minden roncsot és piros villogó aszteroidát kilövök, hátha. Ismét eljutottam precursorba, első navpointon ugye artifactokat összeszedjük de látom van ott egy precursor fighter nevű dolog. Romosan néz ki de kéken világít a hajtóműnél, sajnos nem lehet bevontatni de van egy sanda gyanúm ez valahogy életre kelhet. Térkép jobb alsó részében fölfedeztem egy nagy gömböt (a fala roncsokból van öszerakva az első részből ismert Star Hammer romjával a közepén). Ezt elkezdtem lőni megjelent egy tucat alien. Kilőttem őket megint jönnek, meglátjuk mi lesz, talán ha mindent lerombolok életre kel a vadász.
De ez már holnap estére marad.