Star Wolves 3 Civil War
  • kHares
    Én is pont most kaptam az infót XB-19-ről, amúgy is a környéken fosztogatok ideje benézni. Templarokról is most jött a hír.

Csak leálltam tesztelgetni a turret-eket, nos az Asmodeus particle accelerator uo. gyorsan lő mint a pulse laserek csak sokkal nagyobbat. Bug? Van egy 1600-as kinetikus ágyúm, határrendszerben másfélszeres áron most láttam először maxos lézerágyút próbaképp megvettem. Nos egymás mellett jól lehet látni bár fele annyit sebez a lézer viszont kétszerannyit tüzel. Másik előnye hogy nem kell a lövedéknek megtenni az utat a célig hanem rögtön betalál. Cserébe persze van lézervédelem de nagy hajókon még nem láttam és talán ennek a legnagyobb a lőtávja. Majd ha jó áron látok vásárolunk, most XT-27-ben gyilkolom a kalózokat traderek szerint itt mindenkit kirabolnak.

Tetszik ahogy visszaköszönnek az első rész szereplői, remélem most nem játszák el hogy a sokáig ápolt és alakítgatott pilótáinkat egyszer csak megölik vagy story miatt elmennek mint pl. EL az ai első részben.

Precursort a nagy lomhával, Astarte nénivel próbáltam. Határozottan jobb mint az előző még ha kicsit lajhár is. Ugyan két emberen is volt berserk aktív rakétaelhárító és kicsit még értettek is hozzá annyira nem észleltem a hatásfokukat. A fő probléma a térnyerés, kilépünk a kapuból, kiér az első ember megjelenik az enemy + Heretic ráveti magát az egyik oldalra. Mire a teljes squad föláll belövi a missile defenset és heretic közelébe ér a meccsnek majdnem vége is, addig töltöttem amíg mázlija nem volt a baromnak. Aztán a mi hajónkat darálták be.

Most hogy már tudom mire számítsak fölkészülök csak ott rosszul jött ki hogy több órával azelőtti save kellett volna hogy laser defenset fölrakjak és pont fölülírtam. Amúgy ez vajon működik particle acc ellen is? Mert a sima fighter verziónál írja, lehet persze a 80%-osnál olyat még nem találtam a nagyra