Star Wolves 3 Civil War
-
kHares #12 Mekkora állat vagyok! Sikerült beleszaladnom egy szép helyzetbe és persze fölülírtam a mentéseimet bízva az autosave-ben.
Szóval precursor rendszerbe szétnézünk, jönnek az alienek. Fickós de megoldjuk. Irány vissza. Kilépünk a kapun, védjük meg Hereticet miközben 2 superchimera meg 2x4 vagy 5 squadron berserker megtámad kétoldalról! Ugye emberek csak kezdenek a hangárból kijönni, mire ráfordulok 1 nagyra mindenki lőtávba ér, Heretic koma pedig egyenesen neki az egyik csoportnak. Köszi szépen, végre hard fokozat. Ugyan becsatlakoznak az alienek is de 1 perc alatt megkajálnak, a hős képessége sem használ, hereticre meg nem hat.
Taktikám limitált, elfutni nem tudok, Hereticet csak a mázli menti meg amikor rálövik az első sorozat rakétát/lézereket(mondjuk van diamondja). Természetesen autosave a precursor rendszer előtt van ahonnan már nem bírok elmenni egy állomásig rendszereket cserélni mert szerinte gameover. A hajón van egy 20hp/sec javító, egy 3000 shield meg eddig egy radar. Ugye mászkáltam a rendszerekben erős kalózokra vadászva, fightereket dokkolva hagytam idő gyorsítva nem volt nagy kihívás. Most persze fölraknék egy rakéta elhárítót vagy 50% lézer elnyelőt, esetleg még egy shieldet de sorry ezt jóval előbb kellett volna. Pár óra lootolás kiesett, semmi gond. Elgondolkozok a 3-as system firmware-en, hátha megment a 200% regen.
Egyszer beléptem lezárt InoCo rendszerbe kaptam vagy 20 hajótol pulse lasert meg particle acceleratort az arcomba. Viszont egy 50%-os laser defense-el akár még kezdeni is lehetne valamit meg talán mirv típusú rakétákkal? Nem nagyon használom őket de már van pár igazán nagyot ütő. Bár amikor egy alien rámlőtt és mindenki elkezdett folyamatosan sebződni majd javítás mellett is fölrobbanni az nagy pofátlanság volt.
A faction hozzáállás jól sejtem másképp működik mint az egyben? Ugye ott adott rendszerben elkezdtél mindenkit kinyírni majd a következő rendszerre ezt nem tárolja a játék, mindenki barát. Itt viszont van egy fickó aki 750k-ért fölajánlja hogy baráttá tesz épp ellenséges oldallal. Eddig ezért nem mertem belekötni cégekbe pedig ott van a legjobb felszerelés. Viszont a sectorokat nem menti el, kiírtom a kalózokat, elmegyek majd vissza és ua. az útvonalon járőröznek tovább, gondolom a dobott tárgyakat is elfelejti.
Megpróbáltam kinyírni egy kalózbázist, megtámadom mire több nagyhajó meg sok kicsi beteleportált mellém. Most még kevés vagyok hozzá. Random encounterem eddig kalózok voltak akik lóvét követeltek ill. ha közel vagyok kereskedőhajóhoz fölajánlanak infót 5000 pénzért vagy árulják a cuccukat.