Star Wolves 3 Civil War
-
SaGa Jr #11 Tény hogy a pénzgyűjtögetés az nem egy folyamatos élménycsúcs. :) Speciel én nem nagyon unatkoztam, mindig volt valami kitűzött cél amiért güriztem.
Ha nagyon unatkozol, próbálj meg túlélni egy InoCo rendszerbe való belépést...
Ha túléled elég sok pénzt érő cuccal tudsz kimenekülni. Arról nem is beszélve hogy csak úgy dől az XP. Normál fokozaton egy rémálom, nehezebben nem tudom túlélhető egyáltalán (bár a fő karakter sisth sense képessége eszméletlen sokat segíthet)...
XP nekem összejött arra, hogy felvigyem 3 karakteremet is a maximális szintre. Pilóta specializációt indítva ez még könyebb.
A weapon firmware nem tudom megéri vagy sem. Oké, hogy a fegyverek pontosságát maximálisra emeli (így is mellélőnek a lassabb csúzlik) de minden más téren ritka vacakul teljesít. Nekem leginkább, a túlélés miatt, a system firmware jött be. Olyan gyorsan regenerálja a pajzsot és olyan gyorsan javítja magát a fő hajó, hogy öröm nézni. Face to face ki tudtam így nyírni 3 alien cirkálót is.
Fegyverzet terén én vegyesen használom a felszerelést. Van particle beam, lézer és kinetic weapon is a hajón. Túl sok olyan helyen kóricálok ahol a lézert egyszerűen elhárítják a diamond vagy ruby pajzsokkal. Így a mastiff komán alulra került egy gyortüzelő lézer (a rage, bár igazából hatékonyság szempontjából jobb az a 200-as sebzésű 20-as gyorsaságú lézer mert egy biztos találattal több kárt okoz mint a gyorsabb tesója a kisebb sebzéseivel), felülre ment a particle beam (amint meglesz rá a zseton megy oda az asmodeus), meg egy kinetic ágyú (nem a jataghan hanem az attól egyel jobb a 80-as sebzésű és 60-as tűzgyorsasággal megáldott). Persze ha nem kell attól tartanom, hogy túl szívós, pajzsos ellenfelek jönnek, akkor 2 gyors lézer és egy a legerősebb lézerek közül amit feldobok toronyként és jöhet a darálás.
Első végigjátszásra én 4 hajót találtam már az alap tug-on kívül. Volt először a Heavy Transport, aztán a Mastiff, majd ezt lecseréltem a megszerezhető katonai gépre (valami A-betűs nevű, szívósabb mint a mastiff de lassabb és nehezebben fordul amit én speciel egy mammoth kisegítő hajtóművel gyönyörűen kompenzáltam, cserébe viszont jobban vannak elhelyezve az ágyúi ami nagyon sokat dob a használhatóságán) végül megkaptam a Star Wolf-ot amin már 4 felszerelési hely volt 4 torony és 1 nehéz fegyver mellé(legalábbis első végigjátszásra a NESF mellé álltam és az ottani kapcsolatom (Lieutenant Alexandra) ezt hozta magával az utolsó feladatok egyikénél miután fel lett robbantva az addigi gépem).
Ezt a rendszerfelderítéses dolgot majd én is kipróbálom. Nagyjából ugyan kitapasztaltam már, melyik cég milyen fegyverzetet és felszerelést preferál. A seregek meg nem túl változatosak a felszereltség terén és ellenük bármi megteszi.