Star Wolves 3 Civil War
-
kHares #10 Na megint elment pár óra vele, most kaptam meg a negyedik emberemet. Eddig nem választottam a rögtön odaugrást amit fölajánl de már enyhén unalmas. Gondoltam leszüretelem a táposabb kalózokat meg ellenőrzöm mit hol árulnak de 10 szektorokat végigutazni...
Stiletto Mk. 2-vel és Puma-val nyomulok, én is inkább a több rendszer kevesebb fegyver elvet szeretem. Egyszer láttam Wyvern Mk. 2,-t az is csak 2/2 slotos? Mondjuk xp sincs elég 5-ös vadászokra. Végre találtam Weapon firmware 3-at, kellett már, remélem lesz még pár anyahajó, ez a 3 system slot oly kevés. Rage turetteket használok, ugyan papíron jó ez a viszonylag közepes teljesítmény de nem hasonlítottam össze a sokat pontatlanul vagy a nagyon lassú de bazinagyot durranó variációkkal. Tapasztalat?
Szóval Charon. Megnézzük, most a New Empire-nek segítek.
Na igen, azok a boldog idők amikor láttam hogy szép sárga pulse laser figyel a hajón és mindig visszatöltögettem az első részben hogy eldobja. Véletlen F1-et nyomtam, kiírta a shortcut-okat és akkor tűnt föl: ctrl-shift-balclick. Így már a belső rendszereket is látni, kereskedőhajóknál valamit oroszul ír ott nem látni de minden másnál igen, eddig a butcher osztályú volt a legnagyobb amin próbáltam és írta.