AngelLightning#48
Én csak annyit akarok hozzáfűzni a témához. Hogy régen is voltak ilyen történeket mert az emberek amitől féltek vagy leplezni akarták félelmüket mesékbe szőtték. Előre leszögezném nem akarom a gonoszt védeni. Magamról annyit nem vagyok egy templomba járó ember de tisztelem a vallásokat és hiszek a Istenben. Szóval érdekes dolgok ezek ezeknek a játékoknak a történetei eredetileg legtöbbjük ázsiából származik. És a játékoknak az alap történetei bizony a valós élet hiedelem játékba való adaptációja, persze természetesen módosítva szereplőket és a helyszíneket. De Ázsiában, visszatérve a témához érdekes dolgok ezek ugyanis ázsia egyes részein vannak olyan vallások amik jó ördögöket is megemlítenek. Akkor kérem miről beszélünk… Pl. a Devil May Cry Dante apja ugye egy ördög mégis azokat írtja (írtjuk) a játékban. Vagy a Final Fantasy c. játék ott is egy gonosz a világot megtámadva terrorizálja a világot a mi feladatunk a játékban pedig, hogy legyőzzük és vissza állítsuk a rendet a világban. Akkor kérdem én tiltsuk be ezt is. Tiltsunk be minden játékot amiben rossz is van. A világ és az élet nem ilyen hisz vannak jók és rosszak vannak jó és rossz dolgok. De hát ez az élet rendje van jó és rossz. És ha van jó kell ellentéte is, hogy legyen. Az úriemberről még annyit, hogy én az ilyen amerikai mintapolgárt(okat) kényszer gyógykezelésre küldeném. Mert ezért van ott ennyi szekta meg bolondokháza. Meg hát, hogy nézne ki egy akciójáték vagy film akció jelnet nélkül?? Annak volt igazán igaza aki azt írta „Nagy az Isten állatkertje”. Na már megint hosszúra sikeredett ez a fórumom is nem vagyok egy nagy fórumozó de szerintem ezt a nézetet sok ember osztja csak lehet nem meri vagy akarja beismerni. Na Üdv !