• sathinel
    #16
    ) A kormányok, hadsereg műholdakról is elég jól fel tud mindent térképezni. + Mobil se legyen nállad mert azt nagyon egyszerű bemérni, és akár a haladási sebességed is megmondják.

    A gáz hogy van TB, és számlák, stb amiket kiküldenek neked és így már tudják is a címed. Legjobb lenne már most menekülni. Amíg a képek nem naprakészek rohadtul nem mennek vele semmire. Akik meg ennyire felkészültek lennének azoknak mindegy hogy véded magad úgyis beszopnád.

    Ha nem vagy tenorista, pedofil, stb. Addig meg mi gondod származhat belőle? Ja hogy a képek amiket nézek google-earth alatt azok pl mikor lettek készítve?

    Ezentúl akkor ha ezt tilthatják még újságok, magánszemélyek sem fényképezhetnek soha többet. Mivel akkor azok is lehetnek beépített emberek. Ha meg ez ennyire egyszerű megcsinálni akkor állami szervezetek már maguktól is meg tudnák csinálni csak rejtett kamerákkal. Csak arról nem tudnál. Elég sok elméletet ki lehet találni. Ja internetet sem szabad használni hisz a szolgáltatónál megkereshetnek és így tudják hol laksz.