• Skynet85
    Egyébként én, ha Nickekről van szó mélységesen hallgatnék a helyedben ez hányadik is, mind1 x+1 ahol x konvergál a plusz végtelenhez, szóval képmutatás rulezz.

Valamint, ha ennyire szeretnéd kímélni a hardver erőforrásaid, használj dos-t Te Mr.InfosFélisten, azon is megoldasz mindent, és már 16MB rammal is pengén fut. De ha leginkább szeretnéd megkímélni az erőforrásaid, ne is kapcsold be a géped.

Nem tudom sikerül-e felfognod, hogy a technológia és a technika is fejlődik, egy olyan gép amin a win 7 kényelmesen elfut, manapság a low end határát súrolja.

Valamint további, számodra elkeserítő tapasztalataim azt mutatják, hogy a mezei User, nem Te, mert tudom Te Linuxba emulálsz win7-et abban win xp-t és abban megint Linuxot, majd kimutatásaid alapján az ucsó Linux gyorsabb mint amiben elkezdted az emulációs láncreakciódat, szóval a finom szarkazmus után folytatom a gondolat mentem, remélem itt vagy még velem, ha nem adok időt felzárkózni....
    remélem sikerült. Szóval a mezei user vagy Xp-t vag win 7-et fog használni a gépén, igen igen xp-t is nincs is azzal semmi baj, azon kívül hogy öregecske, de most kapaszkodj meg, akik újonnan vesznek gépet vagy már gyárilag ott figyel a bigbrother minden trójaival együtt, nah most ezt dolgozd fel....., vagy kérik hogy azt tegyenek rá, mert a sok hülye annyira hyppolja, hogy neki is kell. Ezek után eltelik 6-10 hónap és mikor megkérdezem hogy ok a gép? mindenki csak azt mondja, Te ez ugyan olyan gyors mint amikor elhoztad.... vááá nyugi még bírd ki. A lakosság nagy %-a nem fog megtanulni fejből x parancs szintaktikát, valamint többségük az internetezésen, a szöveg szerkesztésen kívül, játékra használja a gépét, és nem HL2-ni akar, mielőtt berakod a linuxos HL2-es képed.

Szóval 100 szónak is 1 a vége, és ezt most öregeink szavajárásával tolmácsolom feléd; sok lúd disznót győz, keresd meg ebben a kifejezésben melyik vagy te... segítenék,de a címeres marha sajna nem ebben szerepel...