djmirage#77
Ubuntu? Meg egyáltalán LINUX? Ne röhögtessetek. 2 gépem van az egyiken fél évig próbálgattam a linuxokat. Fapados ótvar szarok már megbocsássatok. A Grafika ok, de mire a "mezei" felhasználó eljut odáig, hogy drivert installáljon, és beállítson a linux alá az jó esetben is egy pár nap. Ha addig fel nem adja és format&install win. Ubuntuval pl 1 napomba tellt (hozzáteszem NEM mezei user vagyok)mire rávettem az a szerencsétlent, hogy kimenjen a netre. Mindezt úgy, hogy a laptopon a Windowsal (fúúúj win) a NET-ről próbáltam infókat találni, hogy a f@szba kell konfigurálni a csodálatos Ubuntut hogy végre lehessen netezni.
Programok: Linux alá a legtöbb windows programnak VAN alternatívája, de olyan fapados legtöbb, hogy csuda. A Bug-okról ne is beszéljünk.
Ja, és ha a windowsban van 1000 bug, a linuxokban ennek min a 10 szerese.
Ehhez még csak annyit, hogy anno az Apple-osok fikázták a Win-eseket hogy mekkora szar a win, és könnyen meg lehet fertőzni vírussal, de persze az apple az annyira tökéletes, hogy nem lehet rá igazi vírust írni. Rá pár napra haltak a Mac-ek azt se tudták az emberek hová kapják a fejüket. Merthogy egyszerűen az emberiség felhasználóinak toronymagas %-a win-t használ, kutya se foglalkozott olyan vírus írásával amit az emberek kis százaléka használ...
Csak annyit akarok mondani, a Linux jó dolog lesz MAJD de még GYENGE HOBBY op rendszer.
Tudom, most én vagyok a szar és menjek a pcsába a win7-el. Fikázzatok csak, de amit leírtam az az igazság...