Hadviselés a világűrben


  • [NST]Cifu
    #987
    Pár apróság:
    1.: Moderált fórum, tessék értelmezni.
    2.: Figyelmeztetve lett, hogy ha folytatja a trollkodását, büntetőpontot fog kapni, folytatta, megkapta. Nekiállt emiatt a moderátori topicban szenvedni, ott pedig egy másik modi megadta neki az ötödik büntipontot jutalmul az értelmetlenkedéséért.
    3.: Továbbra sem érveket, számokat hoz fel, hanem személyeskedik. Meg kapta a lehetőséget, hogy valamit letegyen az asztalra, mégsem ezzel foglalkozik. Neki lehet állni fölényeskedni, csak hát a helyzet az, hogy én is csillagásznak készültem, mikor a sors mégis más felé sodort, sem távolodtam el a témától, az 1990-es évek végétől a 2000-es évek elejéig látogattam én is többször az MCSE előadásait, nyílt napjait, voltam a Szegedi, a Miskolci, az Uránia csillagvizsgálóban és a Polaris csillagvizsgálónál is, otthon a hálószobában ott van a saját kis távcsövem is, (igaz tavaly már ki se vittem, kényelmesedik az ember...). Szóval nem vagyok fogalmatlan a témában, hidd el.
    4.: Én továbbra is fentartom, hogy nyugodtan meg lehet hazudtolni érvekkel. Senki sem jött elő azzal, hogy hé, az ATLAS belinkelt oldalán ez és az nem jó. Hé, a JWST érzékenysége alapján kiszámolt észlelési értékekben itt vagy ott van a hiba. Ha valaki a földbe akar döngölni, tegye érvekkel, alátámasztott adatokkal, ha már vettem a fáradtságot, és elég alaposan utánajártam annak, amit leírtam (nyugodtan utána lehet nézni a linkeknek, amit betettem. Ha vagy 100-150 óra kutatómunka nincs az elmúlt pár hónap hsz.-eiben részemről, akkor egy sem).

    Ha valaki nekiáll trollkodni egy topicban, ami a felügyeletem alá tartozik, akkor büntiponttal jutalmazom. Amit Irasidus tett, az pedig kimeríti a trollkodást...
    Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2016.02.09. 17:09:21