• GABOR16
    Egy pár éve gondolkodtam, 3D honlapok megvalósíthatóságán (igaz azt némi trükkel, nem "valódi" képernyő síkjából látszólag kiemelkedő rendszer lett volna) de arra a következtetésre jutottam, hogy nem éri meg foglalkozni vele, érdekességnek jó lett volna, de semmi több... egyszerüen nem lett volna funkcionális, a szövegnek és képeknek úgy is 2dimenziósnak kellett volna lennie (akkoriban, bár a szövegnek még most és a jövőben is csak a 2D a járható út).. így max a menürendszert lett volna igazán érdemes megcsinálni, de annak se lett volna szerintem sok értelme.
    Így pár év után, nem hinném, hogy bármi is változott volna, addig nem amíg nem létezik olyasmi hologramrendszer mint amik a SW filmekben is vannak.. (persze feltétele, hogy ne csak érzékelje a közepében lévő tapintást is, hanem, hogy a szemet kímélje, illetve lehessen érezni benne a "mozgást" (a szilárdrészek érződjenek szilárdnak, a nem szilárdak, nem szilárdnak.. a folyékonyak, folyékonynak, stb..) aszem ez még nagyon messze van, addig 3D-s honlapokról beszélni értelmetlen...

Egyébként nem értem ezt a 3D őrületet... ez a lufi nagyot fog szólni... most csak azért népszerű mert újdonság, de ez nem marad így ha a tartalom nem megfelelő, hírtelen fog esni meredeket a nézetség a mozikban is majd.... ezt még én is meg tudom jósolni.. (számtalan példa van ilyen esetre a történelemben hasonló témákban, helyzetekben)