• Petka
    Az a gond, hogy az emberek nagytöbbsége egy kategóriába sorolja a mobil és az okostelefonokat. Ég és föld a kettő. Az, hogy valakit nem érdekelnek az okostelefonok, nem jelenti azt, hogy semmire se jó, meg felesleges, meg bonyolult. Az vegyen normál mobiltelefont azt jóvan.

Egyéni véleményem: hosszú ideig használtam okostelefont (omnia), de sajnos meg kellett válnom tőle. Most egy régi Nokia 6220-at használok, ami tényleg egy nagyon jó készülék. Telefonálásra és sms írásra. Hiányolom az omniát, mert bizony néha jól jött, hogy ott van a zsebemben esetleg egy GPS, ha kell. Ja tudom, miért nem veszek külön. Hasznos funkció az 5mpixeles fényképezőgép nyaralásokon vagy akármilyen esetben, ha valamit meg kell örökíteni. Persze másra nemigazán jó. Ezenkívül még sok egyéb hasznos funkciója lehet egy középkategóriás okostelefonnak (wifi, videonézés TV KIMENETEN! és persze a sok különböző szoftver, amit winmo-ra, androidra, esetleg iphonera fejlesztenek). Felső kategóriára már én is sajnálnám a pénzt...