• kvp
    #29
    Na ez tipikus peldaja annak amikor egy ujsagiro meg csak a kozeleben sincs az igazsagnak. A wow-os srac csak reszeg volt, ha tv-t nez eppen akkor is igy reagalt volna.

    A tanarno mar durvabb eset. Azert lovoldozott, mert nem kapta meg a veglegesitett kutatoi allast, pedig mar evek ota probaidon volt. A kollegai nem szerettek az eroszakos stilusa miatt, pedig jo kutato volt. A rendorsegi aktajaban szerepel, hogy jopar evvel korabban veletlenul lelotte a testveret egy vadaszpuskaval. (aztan veletlenul ujratoltott es ujra lelotte) De akkor felmentettek, mert a szulok pozicioban voltak. Szoval semmi kozel a jatekokhoz, a no egyszeruen futobolond volt, csak a ferjenek ez valamiert nem tunt fel. (van par gyerekuk) Az eredeti angol nyelvu hiradasokban egy szo sem volt semmilyen jatekrol, kapasbol mindenkinek a korabbi lovoldozese ugrott be. Az egyik kollega felt is tole mar korabban, hogy a vegen ot lovi le, de o speicel meguszta, mert eppen nem volt ott. Egyebkent korabban volt mar egy eset amikor levelbombat kuldott a felettesenek, de azt nem tudtak rabizonyitani.

    ps: Sajnos ismerek hasonlo embereket, de itthon sem hajlando senki cselekedni, hiaba tart az illeto illegalisan fegyvert es fenyegetozik allandoan, ha a szulo miatt nem banthato a 'gyerek'. A rendorseg meg addig nem akar lepni amig nem ol meg valakit, ugyanis a srac nem politizal, tehat nem lehet terrorista, ezert nem ernek ra az ugyre. (azert jo lenne ha nem engem vagy szamomra kedves embert olne meg a srac amikor a jovoben bekattan)