BenceYCE#6
Hál' Istennek mi tudjuk itt mindannyian, hogy a hülye jogvédők akik inkább az emberek jogainak védői nem miértünk teszik, hanem csak unatkoznak meg kekeckednek. Ja és ezért minden német egytől-egyik hülye. Az a helyzet, hogy vannak kisvárosi részek, faluk, ahol bizony igencsak megszólná a helyi rendőr a franc tudja miért arra mászkáló lézengő embert aki éppen fotózgat, holott turisztikai szempontból elhanyagolható a település. Még ilyen béna nemzetet, mi? Ráadásul az Ő törvényeik még támogatják is a szakszervezeteket, amiért nem éhbérért dolgoznak és mindenkinél mindent jobban tudnak kritizálni. Ráadásul ugye dögöljön meg a szomszéd tehene is, mert mi engedtük és nem lett belőle bajunk (eddig), ezért Őket is kötelezzük rá, hogy engedjék.
Nekem viszont feldereng a mai magyar valóság, hogy minden tetves marketinges cégnek külön kell megtiltsam, hogy kéretlen f@szságokkal árasszanak el, mert okádni tudnák a hülyének nézéstől.
Aki ma annyira hülye, hogy nem tudja ennyi google-ozás után, hogy filmet a portponthun, vagy a imdbpontkomon keresünk, vagy épp a wikin, vagy bármin, az meg is érdemli, hogy még a seggébe is kamerát rakjanak. A google keresője arra jó, hogy megtanítson minket keresni. Nem a google-ba fogom beírni a tegnapi film címét hanem oda ahol Ő is keresné. Amire szükségem van ahhoz csak ideig-óráig kell google. Nem értem, hogy miért jó az épületeket teljes formályukban, színükben megőrizni. Személy szerint az igo 3D-s épületeivel is meg vagyok elégedve, nem kell ehhez látnom a szomszédot ahogy éppen leköpi az anyósát. Ez is egy jó példa arra, hogy sok mindenre használható a technika, csak nem mindnek van értelme. Ki a lóf@szt érdekel, hogy hogyan néz ki egy sosem látott épület homlokzata? Kinek és miért, legfőképp miért jut eszébe ennyi pénzt költeni ilyen f@szságokra? Kíváncsi volnék a google munkatársainak arcára világszerte, ha a munkahelyükön az iroda négy sarkában reality tv-be kötött webkamerákat raknánk, vajon ugyan ilyen elszántak lennének? Ja hogy az magánterület és személyiségi jogok?