• Sanyix
    #13
    "Te meg megnézted a netre felkerült DVD screenert, ami köszönőviszonyban sincs a vásznon tapasztalhatóval, és jár a szád. Vagy nincs szemed."

    Gondolod ha a kis felbontású dvd screeneren láttam a hibákat, akkor a nagy felbontású moziban nem látnám?
    Hát már bocs de ez egy hatalmas marhaság... moziban MÉG sokkal jobban látnám ezeket a hibákat, mint ahogy egy hd filmnél is sokkal jobban látszanak a hibák, mintha ugyanazt sd-ben nézném...

    Na most ezen a kis felbontáson nézve is nem egyszer jól láttam hogy kilóg a lóláb, NAGYON (ráadásul crt tv-re toltam ki a képet, ami kicsit elmos, tehát a hibákat még valamennyire el is fedi, pl az olyanokat ahol a valóság és a cgi háttér annyira elüt egymástól, de még így is jól látszott). Ha te ezt nem látod akkor bizony nem látsz jól.
    És itt még csak a grafikai hibákról beszéltem, az általad említett mozgási hibákról szó sem volt (nem csak egy helyen repülnek természetellenesen a darabok egyébként), de az megint más téma.
    És emellett a cgi minőségét figyelembe nem véve, is szar film.

    Mostmár tényleg értem miről beszéltek páran, és bár a d9 sem jött be ott tényleg sokkal jobban megcsinálták a valóság cgi határt, ott sokkal ritkábban lóg ki a lóláb és ott sem annyira feltűnő).
    Vagy pl a transzformátor 1, bár nem egy nagy film az sem, ott is jobban beilleszkedik a cgi a valóságba mint az avatarnál.