• Attila1234
    #99
    Ahhoz képest, hogy kezdetben még idegenkedtél ettől az iPadtől, sikerült viszonylag hamar megkedvelned. ;-) Ez az eszköz azoknak lesz király, akiknek örömöt okoz, ha fiezethetnek a tartalmakért.

    Zene

    Miért hallgatnék zenét egy ilyen böszme nagy eszközön? Hogy nagyobb méretben lássam a borítót? Baromság.

    Film

    10 collon nem élvezetes dolog filmeket nézni, kár is erről több szót ejteni. Ha van kedved hozzá, ezt is megideológizálhatod, de felesleges lenne erre pazarolnod a drága idődet.

    Játékok

    Annak a több tízezer ingyenes játéknak a nagy része egy kalap szart se ér, mondjuk nem mintha a Flash játékok jobbak lennének. A fizetősek között mondjuk vannak jók, ezt nem vitatom, bár azt gondolom, hogy handheld konzolnak túl nagy az iPad.

    Munka

    Tisztában vagyok vele, hogy az internet kitermelt magából egy olyan réteget, aminek a munka azt jelenti, hogy e-mailekre kell válaszolgatnia, meg faszságokat kell írni egy blogba. Azoknak biztos nagyon állat lesz, de akinek egy kicsit is komolyab feladatra kell egy munkagép, annak valószínűleg fájó pont lehet a viszonylag kis kijelző és a multitask hiánya. (Kérlek ne kezdj el azzal fárasztani, hogy a Jailbreakelt iPhone-on milyen király a multitask, hisz te is élharcosa vagy a jogkövető magatartásnak. Legalábbis ezt a következtetést vontam le abból, amikor azt mondtad, hogy "Hát igen, ez ma Magyarország, ahol ha nem lopsz, akkor divatmajom vagy." Gondolom, ez a hackelésre is vonatkozik.)
    Az iWork iPhone OS verziójával meg maximum a gyerekeket lehet lenyűgözni.

    Könyvek

    Ebben egyetértünk, ez király lesz. :)

    Fizetős web oldalak, újságok

    Ez a lényeg, erről szól ez az egész. Ezt nem fogom kifejteni, mert triviális. Aki látta a keynote-ot, annak biztos, hogy leesett a tantusz.