• Ulkesh
    "Ha ismered az alkatrészeket amiket beleraknak akkor árteljesítmény téren mutass már olcsóbb vagy egyenárú terméket. "

Válasz te két azonos kategóriájú gépet aminél a Dell olcsóbb.
    Pl. ott az új 27"-es iMac. Itthon 585.000 Ft.
    Kurva soknak tűnik, pedig nem az. Nekem Core i7-es desktop van összerakva, az került önmagában 360 eFt-ba, ha ehhez veszel egy 27"-es IPS panelű kijelzőt, akkor már bőven az iMac ára felett vagy és van egy nagy zajos géped, ami zabálja az áramot és fűti a lakást.

Sokan a notebook-ok árával példálóznak, hogy mennyivel olcsóbbat tud találni. Valóban tud, csak az nem lesz azonos kategória.
    Lehet, hogy neked nem kell az alu burkolat, a világító billentyűzet, a tökéletesen használható multi touch touchpad, a hybrid videóalrendszer, IPS kijező, 10-12 órát garantáló akkumulátor és a komplett operációs rendszer és teljeskörű szoftvercsomag. De ezek mind benne vannak egy Macbook Pro árában és sokan inkább megfizetik ezeket, mert kényelmesebbé, hatékonyabbá teszik a napi munkát.

"Bár gondolom nem fog menni mert ha már szerinted ha a Music könyvtáramban stílusok szerint, majd előadók szerint van rendezve a zenéim és ez számodra összevisszaság akkor gondolom TC és más progik is megakasztanának."

Nálam is így vannak fájl szinten rendezve a zenék, csak az iTunes is bekategorizálja őket.
    Pl. én meg tudom mondani, hogy az iTunes nekem kezdjen lejátszani egy válogatást a 80-as évek előadóitól, vagy csak játsszon rock-ot stb. ezt máshogy nem tudod megoldani.

"Itunes semmire sem jó max lehúzni a divatmajmokat."

Hát igen, ez ma Magyarország, ahol ha nem lopsz, akkor divatmajom vagy.
    Szerintem kezdjél el gondolkodni azon, hogy tényleg komolyan gondolod-e ezt, mert ha igen, akkor helyetted is szégyellem magam.