• henrikk001
    Fogom az A4-es lapot, de akkor is szemből nézem, ha nézem. Ha nem nézem, akkor meg minek van megjelenítő eszközöm? A facebookos játékok natív változatai NEM kompatibilisek a facebookon játszhatókkal, lásd Mafia Wars. Vagyis ha vki Maffiázik az ájfónon, akkor az nem ugyanaz az accal csinálja, mint amivel a fészbukon nyomul. iPhone-os csak ájfónossal, nicns keveredés. Ahogy nincs mindenkinek iPhone-ja sem.

"Nem! Köszönöm, de nem akarok egy ilyen eszközön csatlakozó dzsungelt, főleg, hogy aki ezt megveszi azok elenyésző száma fogja külső eszközre rádugni, nem akarok többet fizetni azért, hogy pár geek elégedett legyen egy funkcióval mait az emberek zöme nem használna." :DDDDD

Ja szóval az emberek pl a fotókat INKÁBB töltenék át előbb a nagyobb számítógépükre és töltenék fel, h utána az iPadra letölthessék, minthogy egyszerűen rádugnák a kb 10 dolláros csatlakozóra. Értem én. (zárójelben még hozzátenném az Apple saját elképzelését a fotók és az iPad kapcsolatáról: "A tűéles, ragyogó kijelzőnek és az egyedülálló szoftveres képességeinek köszönhetően az iPad egy rendkívüli eszköz a fotóid megtekintéséhez vagy megosztásához.") :DD Megjegyzem, h most épp egy minimum 500 dolláros szerkezetről beszélünk. A csatlakozódzsungel helyett meg ez van: '30-pin dock connector. Hát jah, mennyivel több helyet foglalna helyette egy micro usb. Mellesleg ez annak fényében is vicces, h a mobiltöltők épp most egységesednek, h ne legyen lassan minden készüléktípushoz külön töltő, miközben az Apple azért "környezetvédő", mert a kijelzőjükben nincs higany (közben minden új készülékéhez csinál vmi olyan csatlakozást, amihez egyedi átalakítót kell tőlük venni pénzért). :DD Egy vicc ez az egész, de ami a legnagyobb vicc, az az, amit a multitaskingról mondasz. :DD Még hogy Quake? Legalább egy nyomorult skype-t tudna futtatni, miközben a plazmatévé helyett ezen nézek filmet, csak, h ne maradjak le semmilyen üzenetről! :D Meg az, h jössz a Windows Mobile-al, nekem erre az Android a válaszom. Gyors, nyílt, tud multitaskingot, hadd ne soroljam tovább.

Áhh, hihetetlen, h néhányan mennyire megeszitek ezt a marketinget...