henrikk001#110
"Flash játékot miért játszana mikor ingyenes játékokból is több tízezer van az App Store-ban?"
Ezt majd magyarázd el a több millió facebookon farmville-t játszó Mac tulajdonosnak, akik fel vannak háborodva. ;)
A lényeget nem sokkal alattam elmondta vki: ez egy nagy iPod Touch, 1-2 új dologgal (lesz rá iWork, szal majd ezen is lehet újságot írni, meg táblázatokat csinálni (LOL)), meg a szokásos "az alapoktól kezdjük, h évente legyen mit belerakni" hozzáállással megspékelve. A kamerás mondatodat nem értem, te használat (kommunikáció) közben nem magad felé tartanád ezt a csodamasinát? Egy notebook kamerája hogy képes az egész fejemet mutatni? Az iPhone-nak még "tudatlanul" is megvolt a varázsa, kapacitív érintőképernyő, multitáccs, nagy varázslatok, az MMS nekem sem hiányzott. Viszont itt semmi forradalmi nincs, max annyi, h új tartalmakat is lehet vele nézni. Nézelődtem kicsit és ilyet találtam: "És számos lehetőséged van importálni a képeidet: szinkronizálhatod őket egy számítógépről, letöltheted e-mailekből vagy áttöltheted közvetlenül a fényképezőgépedről az új Apple Camera Connection Kit segítségével."
Na ne máááár!! :DD Egy k*rva micro USB nem fért volna el a gépen ingyen?
Na meg a multitasking... :DD Tulajdonképpen az jó, előremutató, h 2010-ben még a multitasking hiányáról kell beszélni egy 10 colos multimédiás csodagéppel kapcsolatban?