• bottika
    nekem is Nokiám volt folyton (egy ájpod táccs is van, de azért az mégse teló),
    most épp E90. Minden Nokiám tetszett, főleg amikor még lehetett hozzájuk találni szoftvereket, lehetett villogó karakteres sms-t küldeni (karácsonyfát is), nem tom miért szedték ki azt a bug-ot belőle, amikor pont jó volt hogy benne volt... aztán volt Netmonitor, hőmérővel meg jelszint-mérővel, sms és hívás számlálóval meg még ki tudja mivel...
    de sajna ma tényleg kicsit befulladt a Nokia is.. követi a trendeket és nem írja azokat. Az érintőképernyő még a zsírtalanítós verzióban is csak egy bacigyár, és senki nem ír olyan gyorsan smst érintőképernyőn mint a 3x3-as gombtáblával, ott még akár vakon is...
    nézegetem a legújabb nokia készülékeket és őszintén szólva nem tudom, melyik kellene a mostaniak közül :(( az utóbbi 2 évben tkp mi fejlődött? folyton a sávszélességre mennek rá, de a proci totál lassú, a belső memória röhejesen kicsi és lassú, még egy xar pendrive-ot se lehet alapból rájuk dugni, bluetooth 3.0 és usb 3 még nyomokban sem, az akksikról jobb nem beszélni... kell még ötlet? minden telóban van belső hőmérő, miért nem szabad látni az adatait? mindegyik nézi, h az akksi valóban polimer vagy Ni-Cd, NiMH, akkor miért nem lehet szemmel tartani? miért nem lehet a karakterkészletet bővíteni, 12 éve ez van :( na mindegy jól kisírtam magam. :))