Az ,hogy az emberek azt feltételezték, hogy járvány miatt jöttek ide,
még nem jelenti azt, hogy ez így is van.
Az csak egy spekuláció volt.
---
A miért lettek hülyékre is ugyanez vonatkozik, ez pusztán feltételezés, semmi nem támasztotta alá, egyik alien sem erősített meg, és semmi tárgyi bizonyítékot nem találtak erre vonatkozóan.
---
A biológiai technológiát ki lehetett volna használni,
pl. alien implantátumokkal, amikkel lehetett volna szimulálni, hogy nem ember kezében van a fegyver.
Pláne ma, amikor már a valóságban is létezik a génsebészet és társtudományai.
----
a 30 perc nyilván banális megoldás,
de már éveket töltöttek el a Földön a jövevények, amíg az emberek semmi gyakorlatban is használhatót nem tudtak kideríteni róluk.
---
A főszereplőt élve akarták felboncolni.
Erre egy pillanat alatt rájön, hogy szuper-ereje van és épp a kés alól kiszabadul.
Miért nem őrizték fegyveresek a boncolás alatt,
ilyen (persze virtuálisan feltételezett) extrém esetekben a legmagasabb fokú óvintézkedésekre lett volna szükség.
Egyébként nyilván ő volt az egyetlen, mivel még senki nem került kapcsolatba azzal az anyaggal, ami "megfertőzte".
---
""" Azért akartak erősítést hívni mert a tökük is teli volt már az emberek sanyargatásával."""
Erre vonatkozóan eleve nem írtam semmit, úgyhogy nem is cáfolom meg.
---
Nekem nem úgy tűnt, hogy "jópofiztak volna velük".
És meglehetősen szűklátókörű és rövid távú gondolkodásmódra vall,
ha pár év múlva úgy gondolták, hogy már nem jön értük senki.
Tegyük fel ,hogy ilyen valóban megtörténik.
Kézzel fogható bizonyítékokat találnak alienek létezésére, mindennapi tapasztalattá válnak.
Ilyen logikai alapok mellett bárki azt remélné, hogy még mindig egyedüli és sérthetetlen értelmes fajként vagyunk jelen a galaxisban (leszámítva a földi idegeneket) ????
Ez irreális.
Mindenki beszarna és mindent megtennénk, hogy legalább a fegyverek terén meg tudjuk védeni magunkat egy esetlegesen felbukkanó intelligensebb csoporttal szemben.
---
Nnyilván saját maguktól nem osztottak meg fontos információkat az emberekkel,
én épp azt mondtam, hogy az ember használhatta volna a már sokszor használt eszközeit ahhoz ,hogy kiszedje az idegenekből a fontos infókat.