• Magiszter
    #34
    Benne volt a filmben mindenre a válasz ha jól emlékszem (de régen is volt már :D ).
    - azért jöttek ide, mert a bolygójukon valami járvány tört ki.
    - Azért voltak hülyék, mert a királynőjük irányítja az egyedeket, de az elpusztult így mindegyikük visszazuhant primitív szinte már állati szintre.
    - Mivel a technológiájuk biológiai alapokon van, ezért csak az idegenek tudják használni (DNS specifikus? Vagy bioelektromos lenyomat is kell hozzá?)
    - A tudósok csak a hálivúdi filmekben fejtik meg a földitől gyökeresen eltérő technológiát 30 perc alatt egy laptoppal. (Windows Xp - Új Hardver - Alien gépkarabély - Kívánja hogy a windows csatlakozzon az update webhelyre és letöltse a frissített illesztőprogramot? ) :D
    - A pali azért kellett mert ő volt az egyetlen aki nem döglött bele az alien-ember DNS keresztezésbe. Ugyanis kisérleteztek vele, csak sikertelenül.
    - Azért akartak erősítést hívni mert a tökük is teli volt már az emberek sanyargatásával.
    - Az embereket érdekelte miért jöttek ide, és el is mondták (járvány.), és paráztak is az inváziótól, ezért próbáltak jópofizni velük. Csak miután nem jött senki értük, és kiderült hogy primitívek, jöhetett a kizsákmányolás, elnyomás.
    - Azon voltak hogy visszafejtsék a technológiát, csak mint mondtam egy tök más alapú, eredetű technológiát nem 2 perc megfejteni és reprodukálni.
    - Azért nem osztottak meg minden információt mert primitívek voltak és nem tudták azokat az információkat.

    De hogy ON is legyen:
    Az Avatar megérdemel 2-3 oszkárt ez tuti, de én pl a D9-nek is adnék, csak hogy ösztönzően hasson a jővőbeni produkciókra, meg hogy 30 milkából is ki lehet hozni egy tök jó filmet (nekem bejött).