ZeGa: minden vágyam hogy fade-ezzenek meg csúszkáljanak előttem az ablakok és az elemek :) Ha tényleg csak ennyiből áll a nagy elképzelés akkor szerintem vagy alapból le lesz minden ilyesmi tiltva mint most a windowsban, vagy eleve 2d-s böngészőt fogok használni amiben nincs 3ds plugin telepítve. Pont ez tartozik (és az ezeknek továbbfejlesztett, effektezve brutalizált változata, lehet arra a gombra mozgó textúrát tenni, szórjon csillagot amikor eltűnik, stb) a felesleges hardverevő csilivilihez amiről beszéltem. Egyéb funkciója az eyecandy-n kívül tényleg nincs csak eszi az erőforrásokat.
Én máshogy képzeltem el a felállást a jövőben, tényleg 3ds megjelenítést és direkt arra felépített oldalakat (mint valami játék menuje). Már a játékok eleve futnak böngészőbe, de mindehhez kell plugin (ha csak nem valami általánosra vannak írva mint flash/java) és ezek körülményesek megoldások, telepíteni, engedélyezni. Azon dolgoznak szerintem hogy minden ilyen jellegű 3ds megoldás beépített legyen alapból a böngészőkbe, így semmihez nem kell külön plugin, hanem akkor veszik elő és dobják az arcunkba a fejlesztők bármelyik random oldalon, amikor csak tetszik nekik (mint a javascriptet manapság pl).