• psishock
    "Funkcionalitás? Mi kell még azon kívül hogy oldalanként lehet engedélyezni?"

hát pont így nem tud működni effektíven. Nem oldalakat kell hogy tiltjon hanem szervereket esetleg azon belül elérhetéseket. Egy fehér lista kell, és nagyszerűen kézre eső kezelőfelület, ahol gyorsan látom melyik az a pár szerver ami futtatni akar kódot, és 1-2 kattal vezérelni tudod melyik legyen engedélyezve vagy letiltva, vagy te magad tudsz böngészve kattanva felfedni egyes tiltott elemeket, ideiglenesen vagy véglegesen. A Noscript az egyik legbonyolultabb plugin amit tudsz találni, nagyon alaposan átgondolt és nagyon kényelmes. Talán ez az egyetlen megmaradt nagyobb belső probléma, ami miatt nem tudom komolyabban használni mindennaposan a Chrome-ot (de már dolgoznak a rendszeren hogy meg legyen oldva a támogatás).

AutoCopy, nekem hasznos és sokat használom, egy bejelölés és megvan a copy, közép egér katt a paste. Most mond, minek fárasztanám magam ctrl C+ ctrl V vel még ezek mellett amikor megtehetem 1kézzel, csak egérrel, és gyorsabban is?
    De másnak meg más ilyen apró igényei vannak, ami nekem nem lényeges. Pont erről szól a pluginozás. Nem mindenkinek felel meg az alapból felkínált cucc.

"a kettőnek köze nincs egymáshoz, max annyi hogy ugyan azt az apit használják (dx vagy ogl)..."
    huh, bár ennyire pozitív hozzáállással gondolkodna a jövőben mindenki a jövőben mint most te. Szerintem nagyon nem fogunk csak a funkciók tökéletesítésével leállni. Itt bizony grafkarievő cuccok lesznek ha ez működni fog széleskörűen.

cousin333: "Szerintem nem baj, ha több benne a látvány, ameddig ízléses, nem lassít és ki lehet kapcsolni."
    hát ez az, énnekem se a látvánnyal van gondom, hanem tudod te is hogy bizony minden extra lassít eleve (3d meg nagyon fog), ki se lehet majd kapcsolni mert arra lesz felépítve az oldal, max semmit sem fogsz látni (lásd flash-es oldalak). Ízlésesség meg nagyon személyes dolog, egyesek be tudják lőni szolidabbra, mások meg spammelik hülyeségekkel a flasheket is, gondolom a 3d-vel is így lesz dettó.