• psishock
    cousin333:
    bah, nem is értem francnak kezdtünk xp/win7 re térni át, annyira nem is izgat, mire odajutok hogy váltsak, már win 8 vagy 9 lesz, amiben talán lesz számomra érdekes feature is.

"Forrás?"
    hát több helyen is olvastam, főleg a mobiloknál ahol nagyon necces hogy folyamatosan kéznél legyenek számít legnagyobbrészt. Pár cikk:
    http://www.geekwithlaptop.com/windows-xp-wins-over-windows-7-in-netbook-battery-life
    http://blog.laptopmag.com/stick-with-xp-windows-7-battery-life-worse-on-netbooks

"Elég sokat nézem az OS-t ahhoz hogy számítson a kinézete. Ha neked nem, az a te bajod."
    Jogos. Előttem csak a browser meg a futó munka programok vannak, de tényleg vannak emberek akik folyamatosan buherálgatják a gépüket, és még élvezik is.

"Az zavar, hogy az általad dicsőített fene nagy innovációkat nem látom"
    hát meghozta az innovációt pár hónapja amikor kidobta a Chrome-ot, moduláris felépítés és nagyon sebes folyamatosan, bármennyire terheled, több szálon fut minden. Az eltelt időt (nagyon is helyesen) azzal töltötte, hogy a felmerülő hibákat javítgassa és a felhasználók követeléseinek eleget tegyen. Ha kezdeti gyermekbetegségek kezelése megvolt, majd halad megint a frissítések felé. Ezt még veheted elméletben Chrome 1.5 nek, független hogy látod szeretik egész verziószámokkal kimutatni a kisebb változásokat is.

"Csak azokat a lapokat nézed, amik a címsávod mellett vannak? :)"
    ha indítom a browsert, általában már kattanok is a friss hírekre :D mánia. Ha nem is így történik, nyitva kínál ugye alapból egy üres lapot. Ha épp "menet közben" vagyok és új oldalt szeretnék behozni, egy bármilyen meglevő (akár ami éppen előttem is van) címsorába beírom amit szeretnék és alt+enterrel új tabban nyitja meg (a régiben megmarad a cím, átdobja a frissbe amit írtál), de van plugin ami sima enterre is új tabot nyit. Gondolkodtam már hogy felteszem...
    Lényeg a lényeg, nem kell a friss lap fogalom =), ki lehet iktatni a gondolatmenetből.