• cousin333
    A memóriakezelés nem azt jelenti, hogy kevesebbet eszik, hanem hogy jobban kihasználja, ami van. Valóban nem árt neki 2GB, de onnantól kezdve gyorsabb is mindenapi használatra, mint az XP. Nem akarok itt átváltani a böngésző témáról, de legfeljebb olyan eséllyel győzködsz az XP-ről, mint én téged az Operáról...

"laptopokat is hamarabb leeszi (üzemidő) mint az XP"

Forrás? Én az ellenkezőjét olvastam. Ha a VGA-t is tudja használni, akkor nem terheli a procit az ablakok rajzolgatásával.

"Nekem ezekre nincs igényem, de jöhet még példa, hátha jobb belátásra tudsz bírni."

Felesleges lengetni a vörös posztót, Win7 jobb és kész. :) Biztonságosabb, gyorsabb, jobban kezeli a RAM-ot a többmagos processzorokat, rengeteg driver van benne, szebb és jobban használható.

"A Szépséget hagyjuk, aki gyönyörködni akar az oprendszerén annak tényleg jó"

Elég sokat nézem az OS-t ahhoz hogy számítson a kinézete. Ha neked nem, az a te bajod.

"most az zavar, hogy egységekkel emelik a verziószámot?"

Az zavar, hogy az általad dicsőített fene nagy innovációkat nem látom. A kiegészítők talán az egyetlen kivétel.

"Egy friss windows meg harangozza mindenhonnan a nagy újításokat, meg is fizetteti borsosan a semmit, minden újabb windowsnál, google meg ingyen adja ha kicsi, ha nagyobb update."

Az ugye megvan, hogy te egy OS-t hasonlítasz egy böngészővel meg pár apró netes szolgáltatással? IE8 is ingyen van... Újítások márpeig vannak, de ettől függetlenül nem vagy köteles megvenni őket.

"azzal eddig is ment, de nem veszik észre hogy ez szörnyen idegesítő?"

Én is remélem, hogy észhez térnek majd... :)

"igen, de én teljesen átugrottam eleve a friss lap nyitás kérdését"

Csak azokat a lapokat nézed, amik a címsávod mellett vannak? :)