cousin333:
Win7 memóriakezelése? Hagyjuk már, 2x annyi kell neki hogy normálisan fussanak rajta a játékok pl mint az XP társán? Alapból is sokkal HW igényesebb, laptopokat is hamarabb leeszi (üzemidő) mint az XP. Nekem ezekre nincs igényem, de jöhet még példa, hátha jobb belátásra tudsz bírni.
A Szépséget hagyjuk, aki gyönyörködni akar az oprenszerén annak tényleg jó, de én azt szeretem ha a háttérben van, észre sem kell vennem hanem a programokra figyelhetek amikkel dolgozom, minden extra forrásevő népámító csilivilitől próbálok szabadulni, azoknak nincs funkciója.
"Különös tekintettel a Chrome 1 -> 5 váltásokra"
most az zavar, hogy egységekkel emelik a verziószámot? ha Chrome 0.05 nek hívnák, akkor sem jelentene semmit az egész, nem is úgy állították be mint hú de nagy változtatás meg minden, csak beledobták végre várva várt extensionokat és javascript támogatásokat, a bug javításokon felül. Mint egy patch, úgy kell felfogni, nem mint egy teljesen újabb programot, a számok nem jelentenek semmit.
Egy friss windows meg harangozza mindenhonnan a nagy újításokat, meg is fizetteti borsosan a semmit, minden újabb windowsnál, google meg ingyen adja ha kicsi, ha nagyobb update.
"És miket használnak? Amúgy ez biztos komoly tömeg lehet... :)"
majd a felmérők megmondják ezeket :), én egyszerű ember vagyok. Mozilla oldalán elolvashatod mi mennyire letöltött és populáris.
"Az elcseszett dolgokról szólva nézelődj a Mozilla háza táján, kulcsszó: Direct2D támogatás. Súgok: Win Vista és Win7 only, DX10-el..."
jó szar döntés ez is dettó, ne hidd hogy boldogabb lettem bármennyire is.
"F2 mennyivel macerásabb, mint a címsorba vinni a kurzort"
mivel netezés közben az egér folyamatosan, a bill meg néha néha jön számításba, így ha valamit egérrel el lehet intézni amíg a jobb kezemmel támasztom az arcomat, akkor az kevésbé macera, mintha mint 2 kezemet igénybe kellene vennem.
"+ Shift"
azzal eddig is ment, de nem veszik észre hogy ez szörnyen idegesítő? :D Eszem a design-erek pici agyát. Hogy mozgatni tudjam az egeret nem vezetnék be a biztonság kedvéért a shiftet, nehogy oda mozdítsam ahova nem terveztem? =) Na, reméljük később törölve lesz ez a shiftes dolog minden téren.
"Én meg gyorshívót használok"
igen, de én teljesen átugrottam eleve a friss lap nyitás kérdését, soha nem kell igénybe vennem szinte, középkattal új ablakban nyit meg mindent, bal kattal meg a meglevőbe, felesleges komplikálni (az én logikám szerint) speed dial-al és friss ablak nyitogatással az egyszerű problémákat.