• psishock
    ZeGa:
    "ami arról szólt, hogy amerre jársz a weben vagy keresel googlin azt ő szépen megjegyzi (kb fél vagy év nem is tudom)"
    ez igaz 100%-ban, erre az amerikai biztonsági törvények kötelezik, azt hiszem 12 hónapig köteles tárolni ezeket az adatokat de meg lehet nézni pontosan, ha nemzetbiztonságilag problematikus infót találnak, akkor azt jelenteniük kell a hatóságoknak, és ha az állam megköveteli, visszavezethetik rád a gyűjtött információkat. Erre minden adatokkal foglalkozó cég köteles, ezek az ottani nemzet biztonság törvények, aminek a google is köteles helytállni. A CEO saját szájából mondta több interview-ban, és utána is lehet olvasni.

"hol jártál az alapján tesz ki neked a hirdetéseket."
    Erre ha találsz nekem bizonyítékot, akkor tudunk beszélgetni. A CEO is megmondta hogy személyes adatokat nem szolgáltatnak ki cégeknek, ha így tennének magas számban hagynák őket el az emberek és ugrana a felépített bizalom. Ők se hülyék hogy maguk alatt vágják a fát. A Cégek ip-re lokalizált hirdetéseit meg én is láttam már több helyen. Nagyon nem ugyanaz, mintha google kiadott volna rólad minden adatod hogy dobáljanak olyan reklámmal ami jól esik nekik.