ZeGa:
jó azért ez igen kitekert visszaidézése annak amit mondtam :) Egy Vista vagy Win7 sem ugyan nem innovatív szinte semmiben sem, inkább csak bloatware-ebb. Egy WinXp-vel mái napig, minden jellegű munkára elvan a legtöbb ember, és jönnek folyamatosan a friss programok rá. A win95-öt nem én hoztam fel eleve hanem cousin333, én azt mondtam egy titlebar eltüntetést akár ott is el lehetne pl végezni, de az operának erre Windows 7 kell, hogy gazdaságos legyen. De a 95ről XP re hozott dramatikus újítások fontosságát nem is vitattam, csak a következő winekét, ott van már egy csomó kétség. A Google azért ha bemutat egy új terméket, egy jól átgondolt, csomó újításokat tartalmazó dologról van szó, nem kacsa vagy bloatware lufi, mint egy pár kiváltságos cég "egyel frissebb verziója" valamiből. Ezért mondtam hogy szeretem az innovációt, és ezért van, hogy a Win7-et semmilyen innovácónak nem élem meg, csak tovább fújták (és csilivilizték) az amúgy is gigantikus rendszerüket.
"A google meg igen is próbál személyre szabott hirdetéseket kidobni neked a látogatott oldalaid alapján."
bizonyíték? Anélkül kár beszélgetni ilyen vádakról, csak üres sóderbánya. Ez nagyon nem úgy hangzott, mint a cégek által ip címre és oldalakra belokalizált reklámok.