• kvp
    #9
    "Milyen példák alapján? Apache: C. MySQL: C és C++. A böngészőkiegészítőket JavaScriptben írják. Csak a JBoss-t írták Javában."

    Az eredeti cikkben azert reszletesebbek. Az apache egy webszerver, a legtobb webes ceges vallalati logikat pedig java-ban irjak, es az apache alatt futnak plugin-kent (cgi/fastcgi/stb. interfac-el).

    "Dimmunix: Deadlock Immunity Deadlock immunity is a property by which programs, once afflicted by a deadlock pattern, develop the ability to avoid future occurrences of that deadlock pattern. Over time, programs with such an "immune system" progressively increase their resistance to deadlocks."

    Szoval csak annyit nez meg, hogy kiakadt-e az alkalmazas egy homokoras varakozasban es ezeket segit felismerni es elkerulni. Persze mindezt csak java-ban vagy opcionalisan forrasbol ujraforditott c/c++-ban. (ez utobbi nem sokat er, a legtobb os tamogatja a deadlock keresest nativan is)

    "End-user applications (Limewire), databases (MySQL and SQLite), middleware (JBoss, ActiveMQ, MySQL JDBC), as well as runtime libraries (Java JDK)."

    Ebbol a limewire java alapu, a jboss, az activemq, mysql jdbc java-t hasznal (igy kerul ide a mysql), a java jdk runtime pedig eleg egyertelmu.

    Annyi tortent, hogy sem a cikkiro sem az olvasok nem ertik mirol van szo...