• Macc
  #96
  Hihetetlen mennyire nem tudtok mit kezdeni egy ujdonsaggal:) Mint az osemberek, akiknek megmutatsz egy mobiltelefont, hozzacsapjak a sziklahoz, es mikor eltorik fikazzak, hogy hat ezzel kovet sem lehet pattintani deszar.... Persze tisztelet az 1-2 kivetelnek.

  1. Ne gyertek a netbook-kal, mert ez nem az, nem is akar az lenni, es netbookbol van eleg, akkor minek kellene meg 1 fajta???
  2. jottok itt hogy miert nincs rajta rendes OS stb: azert mert ez egy multitouch kezelesu eszkoz, a desktop gepekre irt OS itt nem lenne tul hatekony, az azokra irto programok meg plane. (lehet fikazni az Apple-t, nem azzal van baj, csak eszre kellene venni, hogy nem az a celjuk hogy csinaljanak egy ujabb kezelhetetlen netbook-ot, hanem az hogy csinaljanak egy ujszeru platformot, ami a kezelesetol ujszeru).
  3. nincs multitasking? Hat ugy nincs ahogy a desktop gepeken megszoktuk.Kilepsz az egyik programbol, belepsz a masikba, ami onnan indul ahonnan legutobb kilepett. Kicsit lassabb, de nem lehetetlen a levelezes kozbeni szovegszerkesztes pl.
  4. Akinek ez keves netbook-ot vesz vagy mast ami tetszik neki. Akinek ez eleg, az biztosan imadni fogja, mert jol nez ki es a kezelese is nagyon jo (iPhone utan gondolom).
  5. Ezekkel a "aki apple-t vesz sznob", "aki nem az csoro", "en nem vagyok csoro csak tudatos vasarlo" dolgokkal, es ezeknek a ovodasszintu lekezelesevel nem lehet mit kezdeni, sajnos. El kellene tudni fogadni, hogy mindenki azt vesz meg, amit akar ill. tud. A masik valasztasat biralni egyszeruen ertelmetlen, csak az probalkozik vele sztem, aki unatkozik.
  6. Az meg egyenesen vicces, hogy ekkora globalis fikaaradat utan, majd mindenki hogy meglepodik, hogy milyen kurva sokat el fognak adni belole, appok it fognak keszulni tonnaszam, amibol igaz a 90% felesleges hulyeseg lesz. Az is tuti, hogy jonnek majd a masolatok mas gyartoktol, csak valami win-es megoldassal v. linux-szal, es akkor majd kiderul, hogy miert is nem desktop OS-t rakott ra az Apple (hozzateszem eloszor nekem is pont ez nem volt szimpatikus benne, de 2 perc gondolkodas utan mar ertettem)