• Szikorarobi
    Forintra atszamolva> 3045800000000 volt a tavalyi beveteluk. (pontokat nem raktam koze, mert akkor talan ertelmezheto lenne az osszeg ) 194 USD-vel szamolva.
    32%-al tobb, mint tavaly.
    Ha erre valaki azt mondja, Pisti nem tudja mit csinal, az vagy eltalalta vagy nagyon nem ert ahhoz, amit most en sem tudok megfogalmazni, bar elvileg ertek hozza.
    Ne felejtsuk el, hogy gazdasagi valsag van! Nem kozhelynek szantam. Tenyleg az van.
    Le a kalappal elottuk, barmilyen szerkoban is jelenik meg a bemutaton!
    Gratulalni szeretnek neki, hogy a mai vilagban ennyi szemetet ugy el tud adni, hogy sorba allnak erte az emberek.
    A szemet megfogalmazas jelkepes. Nekem is Iphone-om van 15 honapja es szeretem (munkamhoz nagyon kell).
    De ezert az aret 2010-ben, ugy mint a ceg tobbi termekeert tul sokat kell fizetni.

Hogy ON is legyek. Kb 4 eve hasznalok egy IBM X41-et. Elmondjam, hogy eszi meg reggelire az IPad-et? Win7 eredetivel hasznalom mostanaban es a keziras felismeres egyszeruen hihetetlen. Tenyleg tokeletesen mukodik. Igaz illene egy uj aksi bele mert mar csak 1 orat bir az 5 bol. Hdd-t cserelnem ssd-re (az nagyon gaz) ha nem lennek lusta utanna nezni a dolgoknak, meg ha egyaltalan lehet. Szerintem elleszek vele meg egy darabig.

Aki IPad-ot fog venni annak a neve> Fogyaszto
    1 ev mulva meg sorba all megint az IPad 2 ert mert lesz benne az amit ebbe is belerakhattak volna de akkor 8.57 USD vel tobbe kerult volna a gyartasa.

Amen...