• redgreen
    #71
    "Ezt követően Scott Forstall, az Apple Store menedzsere vette át a szót és közölte, hogy a készüléken mind a 140 000 jelenlegi iPhone alkalmazás futtatható" - kivéve persze azokat, amik fényképeznének, videóznának, merthogy azt nincs mivel...

    Már régebben is mondtam, hogy az Apple-nek nagyon bejött a szoftverboltja, emiatt kívánatos eszközökké váltak a telefonjai és Touch lejátszói, de éppen ez az oka annak, hogy nem tud túl nagy lépésekben fejleszteni. Láthatóan ennél a kütyünél is az volt az elsődleges szempont, hogy az iPhone alkalmazásokat tudja futtatni. A Flash-t, Java-t, multitaskingot szoftveresen könnyű megoldani, a hardver korlátozásai viszont megbocsáthatatlanok. Se USB (OTG), se kártyaolvasó, se D-pad? És a cikkből nem derül ki, de GPS csak a 3G-s változatban van!

    Mindezek ellenére tetszik az iPad, és az iPhone 3GS-hez képest egész olcsó. Az Apple szempontjából mindenképpen hiánypótló termék, az emberek pedig venni fogják, hiszen sokan vannak akik az iPhone-okat is csak netezésre és navigációra használják.