• MacropusRufus
    #14
    "Ezek alapján azzal is egyetértesz hogy a Beatles tagok elveszíthetik 50 év után a saját dalaik jogait."

    ennek így kellene lennie. Sőt én még a Sickboy állalt említett 20 évet is baromi soknak tartom. Számítástechnikában 1 év is rohadt sok idő.

    de nem értem mit kell ezen túráztatni magunkat. Majd jön egy oldal aki majd linkeli a videókat és megoldja, hogy a h.264-es szabvány kalsszikus flash playerrel is elérhető legyen. Jelneg is rengeteg oldalt van ami több videomegosztó oldal tartalmát tükrözi, hát most egy kis turpisság is lesz benne oszt jónapot. A youtube meg majd pislog, hogy az oldal látogatottsága csökkeni fog. Ui. ha Mozilla cspata nem liszenceli a kódot akkor mindenki akki az ő motorjukat haszálnja (FF, Mozilla, Netscape, Konqueror, stb...) nem tudja az olalt megnézni. Ezek meg legalább 40%-nyi gépet takarnak. Aztán jönn az Opera és az összes többi okosság. A Chrome piaci részesedése jelenleg semmi. És életszerű, hogy az ember nem fog böngészőt váltani csak azért mert videót akar nézni a youtube-on. Régebbi IE-k sem támogatják az újjak meg még nem elterjedtek... Szóval ha meglépi ezt a youtube akkor csodálkozni fog, de erősen... sztem.
    És ugye pár éve már bebizonyosodott, hogy teljesen indifferens mit szeretne egy mamut vállalat ha a tömegek mást akarnak. Ebbe bukott bele a Vista és gy.k. a Win7 sem tudja túllépni nagyn az XP-t. És ugye az MS lényegesen nagyobb befolyással bíró cég mint a Google...

    De mondhatnám azt is, hogy ember tervez, Isten végez.