• dchard
    #4
    Ha az a modem ott aképen valódi, akkor vagy a szolgáltató vagy a gyártó vagy mindkettő hazudik, mert jelenleg nem létezik 4G hálózat és momentán nem is úgy áll, hogy a 4g-ben lefektetett alapkövetelményeket belátható időn belül teljesíteni tudná egyetlen technológia is.

    Kedves cikkíró: attól, hogy összegugliztál, vagy photoshop-oltál egy ilyen képet, a cikk valóságtartalma nem fog nőni, mivel a Telia hálózata nem 4G hálózat, a modem ami a képen van nem 4G modem, mert sem ilyen eszköz sem ilyen hálózat jelen pillanatban NEM létezik. És ha még 5 ilyen képet raksz be, akkor sem fog létezni.

    Az LTE-től pedig nagyon szép teljesítmény, hogy egy olyan irodában, amelynek az egyik részén a cikk szerint annyira nem volt térerő, hogy egyáltalán fel lehessen építeni a kapcsolatot, mégis sikerült a hazai átlagos VEZETÉKES internetelérések sebességénél jóval gyorsabb kapcsolatot létrehozniuk. Főleg uplink irányban.

    Hasonló rádiós körülmények között egy sima Rel7-es HSPA rendszer (Magyarországon ma itt tartunk) valószínűleg nem érte volna el a 2-3megát lefelé és a 3-400kbit/s-ot felfelé.

    Dchard