Bizony bajban a kultúra, amíg minden szemetet ki akarnak adni amit egyesek zenének neveznek. Nem azért csökkent 30%-ot a zeneipar mart lekalózkodnak mindent az emberek, hanem mert 30% vagy több százalékkal is csökkent a minőség amit el akarnak adni. 5-10 évvel ezelőtt több albumot vásároltam, mert voltak jók. Most viszont jó ha évente 1 lemezt megveszek. Zenét pl nem töltöttem le közel 5 éve. Akkor is csak azért mert olyan album kellett amit sem nálunk, sem a környező országokban nem lehetett megvenni (elvont mondern-komolyzene). Igaz amerikából rendelhettem volna közel 10-15 ezer forintért... ami akkor is meg ma is horribilis ár 1 albumért.
Többen vásárolnának ha lenne visszafizetési garancia, hogy ha nem tetszik, mert egy rakás guano, akkor visszakapom a pénzem.
Vagy mint 1-2 oldalon már láttam hogy 1 percet bele lehet hallgatni minden album minden számába. Csak hát ugye ez nekik idő megcsinálni, az idő meg pénz, ami kellene, de munka nélkül, ezért inkább szivatják a népet (tiszta politika).