• slickboy
    Oké, user error volt félig, ugyanis a második lépésben nem a mappát tallóztam be, hanem magát a szkriptet, hogy hol van.Az Opera beállításainál a mentés gombot viszont kereshettem volna még egy darabig. Szóval kézi módszerrel sikerült beüzemelni youtube letöltést. Megjegyzem az Unite-os módszer nekem nem ment, install gombra kattintva nem ajánlott fel semmit, hanem megjelenítette magát a javaszkriptet. Köszönöm a segítséget.
    Azonban nekem sose jó semmi eléggé. Olyan nincs, hogy bármilyen videómegosztóról lehessen letölteni kényelmesen? A Realplayer megoldása a legkényelmesebb, ott egy beépülő plugin detektálja a flash videó tartalmat és kis gombot dob fel, amire kattintva letölti a videót. De Operával elfelejtették kompatibilissé tenni. Szóval olyan kis javaszkriptet kellene hegeszteni ami ugyanígy jár el és az Opera cache-ből flv-re átnevezve a kívánt mappába másolja a videót. Ezzel a cache turkálós módszerrel még olyan esetben is tudtam videót kinyerni amikor a realplayer másik böngészőn nem járt sikerrel. (Valahogy a flash video stream védett volt szerzői jogi vagy egyéb okokból és nem a lejátszott tartalmat töltötte le, hanem valami üres videót töltött le. Opera gyorsítótárában viszont ott figyelt az eredeti videó).