Igazából engem rohadtul nem érdekel h mi biztonságosabb, aki be akar jönni, úgyis bejön. Sokszor előbb tudják hogyan kell megkerülni, mint az h MIT kell megkerülni.
IE8 1 vicc, legjobb esetben is 2x kell rá megirni 1 weboldalt, mert valami baja szinte mindig van. És nagyon lassú :S Firefox is kezd a bloatware kategbe átmenni (2.x óta...), többnyire ezt használom (3.5.7), mert vannak addonok amiket szeretek, igy szoktam meg. Az alap ff...hát, mostmár "egy a sok közül"
Sok böngésző fel van rakva a gépemre, felváltva használom őket: ff,chrome,opera, haverok ajánlására kipróbáltam maxthont...háááát :/ Aki szörnyülködni akar / röhögni az kattintson ide :D
Az igazából h ki mit használ, egyéni joga... van aki a ff-t már elvből szereti, tökmind1 pl h mennyit romlott a minősége, van aki ie-n kívül nem is használ mást, mert "az adták a vindózhoz" (itt vannak szüleim, szerintem tökmind1 mit raknék fel, lehet észre sem vennék h már más progi, jobb esetben x+1 idő után h "jé mások a gombok")
Kompatibilitáshoz visszatérve: nekem pl a gmailt nem nyitja meg full változatban ff.
Lehetne sorolni h melyik biztonságos, melyik nem, de mint mondtam: aki akar úgyis bejön. Szeresd használni az adott böngészőt, a többi meg le van sza..szal igen.