• Sanyix
    #6
    Nem is azt akarják megfizettetni. Még egy bőrt le akarnak húzni. Az ingatlankereskedőket már lehúzták ilyen 5 évig tartó súlyos adókötelességgel eladáskor... na meg azt is akiknek van házuk, de örököltek egyet, pl anyám és a nővére az ő szüleik lakását. 2011-ig még nem tudják eladni, mert a mocsok szar állam lehúzna egy jókora összeget (öröklési adó), és több éve már ott áll üresen és rohad szét.

    Itt az a lényeg hogy a tetvek jól elmutyizgassanak, autópályát építsenek (mi a lófasznak az is, inkább a vasutat kéne rendbehozni, mert jóval hatékonyabb), felvegyék a költségtérítést.
    A vagyonadó egy rakás szar. Kurvára nem igazságos, max az irigykedő panelprolik tartják annak. Ha valaki megörököl egy 50 éve szaré hugyé vett telken lévő házat, az most fizessen mert akkor ő biztos gazdag lett mert az ingatlan ára az egekbe szökött? A lófaszt. Az egész mondani valója ennyi: ha gazdag vagy élhetsz emberi körülmények között. Ha nem, akkor takarodj a heringneveldébe, és add át a házad a gazdagoknak!

    Inkább a drága autókat adóztatnák, mert azt aztán tényleg csak gazdagok tartanak.