• Magiszter
    Eh. Nekem eddig a max 200-280 Giga volt. De általánosan 50 giga a forgalmam havonta (gyors csekkolás: Jan 4-16-ig most 45 giga, de töltöttem is rendesen minden vackot.), vagy még annál is kevesebb. Egyszer mértem hogy csak böngészéssel (minden nap 3-4 óra), simán el lehet érni a 30 gigát is (31 nap alatt). Sőt volt olyan hogy egy óra szigorúan csak böngészéssel 1,5 gigányit szedtem be (le és feltöltés), mert olyan oldalt néztem ahol sok kép volt (meztelen nénik ) és ugye azt is a Temp könyvtárba tölti be. Szóval a magas adatforgalom sem biztos hogy illegális tevékenységet takar.

Szóval ha olyan lesz hogy "nah ennek múlt hónapban 80 giga adatforgalma volt, most jól megb*****-uk" akkor el lehet magyarázni hogy a net már nem csak szöveges oldalakból áll hanem Flash, Videó, Kép tartalom is van, meg egy köbkiló-tonnányi FreeWare program is. (Pl egyszer úgy volt 270 gigás forgalmam hogy kb 20 féle linux disztrót töltöttem le kipróbálás címen, természetesen DVD-ISO ként. Szolgáltatótól meg kaptam a levelet hogy extrém-felhasználok és szüntessem be a tevékenységem, vagy bírósági feljelentenek vélhetően illegális tartalmak terjesztéséért.)