Oldies Music 1.0

'50-es, '60-as, '70-es évek zenéje

Flag Counter

Rock 'n' Roll, Beat, Hard-Rock, Blues, Rhythm & Blues,

Jazz-Rock, Folk-Rock, Disco....

A topik házigazdája kettő darab, a 80-as években szocializálódott füllel van megáldva:)))
  • Tyia
    Sigue Sigue Sputnik...

Számomra egy hihetetlen kettősséggel bíró "zenekar".

A kezdetek még adtak okot a bizakodásra, hiszen Martin Degville és Tony James a Generation X nevű bandában is előfordult. Mellékesen onnan indult Billy Idol is!! Azt, hogy egy időben lettek volna ott azt nemtom.

Jó kapcsolatot ápoltak a Clash-sel is. Az gondolná az ember, hogy egy jó kis punk (esetleg New Wave) zenekar alakul 1985 körül.
    Nem igy lett!!!!!!!!!

Hogy miért?

Hát kérem, Giorgio Moroder neve nem a az mélyebb gondolatokat kifejező művek fémjele.
    Az első SSS albumot pedig Ő producálta.
    Mindettől függetlenűl annyira nem rossz az album.
    Érdekes az a rengeteg montázs és különféle effekt.
    A klippeken és a "koncerteken" látható rettenetes hajkoronájuk és 30 kilós jelmezeik nem semmik.
    Valamelyik kritikus a Frankie Goes To Hollywood "nem zenéjével" hozta Öket összefüggésbe. Szerintem fölöslegesen.

...És ismét bebizonyosodott, hogy az embereket, csak egyszer lehet ilyennel megetetni, mert a második album az egy szar.
    Nem véletlenűl.
    A produceri feladatokat az általam nullának tekintett Stock Aitken Waterman trió végezte.....Ezzel végérvényesen elgagyisodott a banda.

Tudom én, hogy a "legnagyobb" punk zenekar a Sex Pistols is egy producer sikere.

Olyan kár, hogy a közizlést ilyen seggfejek befolyásolják.
    Sajnos azok a zenekarok akik tényleg értéket képviselhetnéknek - legyen az hazai, vagy külföldi - nem nagyon kapnak teret a művészetük bemutatására.

Folyt. köv.