• djhambi
    #21
    "Teny, hogy egyre nagyobb elektroszmog vesz minket korul."

    Túlságosan leegyszerűsíted. A különböző frekvenciákon más élettaniahtás alakul ki. Egyébként, ha igaz lenne, hogy rákot veszélyes, az az elmúlt 30 év alatt valószínűleg kijött volna. Hímivarsejteket pusztít, de a heréket nem. De a hímivarsejteket a cigi, alkohol, és minden más is irtja, jóval nagyobb mértékben. Olyan kis intenzitású a mobiltelefon, hogy ennyi erővel a műholdas TV és rádiósugárzástóljobban kéne félni. A távvezetékhálózatoktól, (50m előírás szerint, de nagyobb frekvenciáknál több), illetve minden létező elektromos készüléktől félni kelene, kezdve a számítógépedtől. Szerintem nem a mobiltelefonba fognak belehalni az emberek, de ez csak bizonyítatlan sejtés, mert nem látok a jövőbe.

    "Teny, hogy sok multinacionalis cegnek nem erdeke, hogy kideruljon az altala ertekesitett "elektromagneses hullam-alapu" szolgaltatas karos hatasa."

    Nem érdeke, hogy kiderüljön, de az érdeke, hogyha mégis van káros hatása, amiről ők tudnak, ne egyszerre krüljöna sajtó elé, mert akkor a multiknak befellegzett. Lehet, hogy érdekükben áll nekik is teregetni a lapjaikat, mert kevésbé fájdalmas a lebukás.

    "Teny, hogy felmerult a gyanu"

    A gyanú felmerülése a tény, vagyis maga az esemény nem tény. :) Tényleg ködösek, de talán, ha több valóságalapja lenne, ha lenne olyn erős hatása, mi kimutatható, vagy mérehtő, akkor tisztább lenne. Lehet, hogy azért ködösek a kutatatások, mert nem produkálnak jelentős eredményeket ellene, ez persze nem jelent eredményt mellette, ezért kotlanak rajta tovább. Már évek óta, legalább 5 éve kitalálták a történetet, és 5 év alatt nem nagyon tudtak létreozni ezek szerint mobiltlefonnal rákos sejteket. (Nem is a rákos sejtek a para, hanem a daganat, és azok speciális, hibás önmagukat szaporító rákos sejtek. Tehát úgy kell mutálódnia, hogy hibásan reprodukálja magát, és ez tű a szénakazallban.)

    Szóval, ha a hangszórótól nem kapam rákot, talán ettől se fogok. :) De nehéz állást foglalni egy bizonyítékok mentes környezetben, javaslom te se tedd.