• kvp
    "Én már akkor tudtam, hogy a világunknak vége, amikor az ismerősök az ünnepi üdvözléseket letudják iwiw-körlevélben. Nekem meg nincs, ezért idén csak azoktól kaptam, akiket felhívtam :D"

Ez csak annyit jelent, hogy nincsennek ismeroseid. Nekem se sok van, de aki tenyleg akart az iwiw nelkul is elert, es azert volt par ember. Mondjuk kepeslap tenyleg csak 3 darab volt (idos videki rokonoktol), viszont szemelyes email/telefon/sms azert volt jopar. Meg 2 digitalis kepeslap. :-)

Az iwiw es a facebook azoknak jo, akik amugy is szeretik ha minden adatuk nyilvanos, mert ha nem lenne az, maguk meselnek el offline mindenkinek akivel talalkoznak (pl. fodrasznal, cukraszdaban, jatszoteren, orvosnal). Aki meg nem akarja, az nem tolti fel az osszes adatat, csak annyit amennyit ki mer irni a postaladajara. (nekem iwiw-en pont annyi van fent es ha kell megis megtalalnak)

Az internet nyilvanos, tehat minden rajta kozolt adat olyan, mintha egy kepeslapon lenne. A jelszavak es biztonsagi beallitasok csak a vandalokat tartjak tavol a rongalastol, de az adataink olvasasat nem akadalyozzak meg.