-
Megint valótlanokat állítasz a wav kontra flac esetében. 
Nézd ha te nem is tudsz róla attól még a hír igaz.
Több általam látogatott topikban is már műsor a te masterelgetésed.
Álljon itt egy-két hozzászólás név és cím nélkül amiben azt hiszem benne van a lényeg.
"nem tudom milyen high-endes haverjai vannak, de ha a hasonló kókány-hányás-okádék 'masztereit' jónak hallják, akkor vélhetően mindegyik süket (mellette nyilván vak is), az tuti, ez csak valamilyen önkéntes autista csoportosulás lehet.
az alapvető probléma, hogy magával a maszterelés és rippelés fogalmával sincs tisztában, ha stúdió hangmérnök lennék, imák mormolása közben még fizetnék is neki, csak ne nyúljon semmilyen zenéhez, de minimum voodoo szertartás mellett örökre megátkoztatnám.
az alapszám már önmagában sem szól túl jól, azzal hogy a mestergéniuszi beavatkozásainakk köszönhetően végeredményében még 5-6 decibellel megnövelte TORZÍTÁSIG! a hangerőt, melyre szokta egy átlagfül mondani, hogy 'azta, de faszán szól', (nem csodálom, hogy nem hallja a 2x30-as döngő mélyú hangfalaival), így azt a pici dinamikát is elvesztette a basszus,ami az alany mp3ban még megvolt,a torzításig túlvezérelt mély és közép hangok szinte lepuffognak, végig 'ordít' az egész szám, arról nem beszélve, hogy a közép szimplán csak el lett kurva. mondjuk soha nem is fogja hallani miről beszélek, hisz egy már legalább félig süket és zenei hallás nélküli emberrel picit nehezebb egy zene akusztikájáról hangképet reprodukálni, mint mondjuk egy vakkal letapogatni és elképzeltetni egy térbeli tárgyat."
"nem lenne rossz amit csinál, ha csendben és csak magának meg az autista haveroknak felvágva csinálná a műsort, és nem hangoztatná mindegyik mellé, hogy pl. kitérünk a hitből, ha meghallgatjuk az ő mesterműveit,mert egyelőre valóban kitértem, de csak azért, hogy legyen hová boáznom.
értem én mit szeretne alkotni, csak mint mondtam korábban is, ezen a téren sokmindennel egyáltalán nincs tisztában, amit meg kontárkodik, abban az előnyös lehetőségeket sem jól alkalmazza....szóval ez így nem maszterelés, csak szarkeverés.
de igyekszem többé nem foglalkozni vele,mert ennyi szóra már nem is érdemes."
"most olvastam vegig user2 firkalmanyait es ahogy zephyr irta en nem konnyesre hanem kinombam rohogtem ez a csavo egy mar nem tudja hogy milyen hazugsagokat talaljon ki es foleg mekkorat lehetne miniszterelnok is akar LOL
kar lenne ha eltunne a forumrol egy ilyen pszihopatikus szemely XDDDD"
"ennyi szart már tényleg rég hallottam egy kupacban, ugyanis én a legtöbbe bele is hallgattam (na lássuk azt a medvét alapon), hááát inkább no comment. kár, hogy az ifjú, sok éve a pécéje előtt üldögélő zsenike minden pillanatban elélvez a tükörképétől, így egyáltalán nem képes racionálisan látni (illetve hallani), hogy mit és hogyan basz el a az egy nappal előtte mp3ban letöltött VINYL 'remekműveiben'.
tényleg kár...."
"én csupán amiatt szomorkodom, hogy ezeket meg is ossza..
a tagokat meg a minőségtől ezáltal megfossza …
na, ez az ami kár :("
"engem kevésbé zavar, ha valaki hányást vagy bármilyen attól jobb minőséget oszt meg, mint az, ha valaki úgy oszt meg szart, hogy fenten és öntömjénezve hírdeti mellé, hogy az milyen überállattfantasztikus,mert neki abban micsoda tehetsége van, hogy szarból épít vasbeton szilárdságú felhőkarcolókat...kár, hogy a hangokhoz és hangzáshoz a 'drága cuccok' mellé jó volna némi zenei hallás is..."
Én elgondolkoznék a helyedben ezen hozzászólásokon.
Akik ezeket írták mondhatni nem most jöttek le a falvédőről és nagyon is tisztába vannak a minőség fogalmával.
Gondolkodj el ezen a következő feltöltésed előtt.
Én annyit ígérhetek hogy ha nem változtatsz, komoly tizedelések lesznek a feltöltéseidből.
Lehet ezért haragudni rám majd, de amennyi megtévesztő mp3-ból felkonvertált flac-al elláttad rövid idő alatt a topikot, arra még nem volt példa a topik fennállása óta.