-
Na jó reggelt! 
Hát kedves User2 ahogy többen is megjegyezték nem semmi figura vagy.
Nézd én nem térek ki minden tegnap este hozzászólt valótlan állításaidra mert ahogy a Halálos fegyverben elhangzott klasszikust idézzem " Öreg vagyok én már ehhez"
De azért tényleg csak pár dolgot megemlítenék.
"Kissé" hiányosak az infóid.
PL:
HALUSKA IMRÉRŐL
"2000-ben kivonult a zenei életből és minden időt a családjára fordítja"
Ez kérlek téves, nézd csak ezt a képet mennyire is vonult ki IMI a zene életből!
A kép tavaly egy közösen eltöltött Székesfehérvári buliban készült ahol bizony ő is tevékenykedett nem is akármilyen sikerrel.
Most hogy ennyire pedzegetted ezt a Ken Laci dolgot személyesen fogok rákérdezni Imitől hogy mit is tud ő erről.
Imi eltűnt egy időre az tény , de most bizony nagyon is aktív ismét mert a vér nem válik vízzé.
Egy másik topikban ahol kimondottan csak a 80-as évek zenéi a téma bizony nagyon is aktív.
És hogy mennyire?
Csak ennyire.
"Hymy
Profi Italo-s
PÜ küldése a felhasználónak
Csoport: Members
Hozzászólás: 629
Azzal meg hogy olyan embereknek osztod a az észt akiket nem is ismersz, gondolok itt KOKO-ra és Sultan 71-re, sejtésed se lehet hogy két profi italósra sikerült rátalálnod.
És meganyi profi italós aki még a háttérből figyeli ténykedésedet, és jókat mosolyog, vagy éppen dühöng hozzászólásaidon.
És letölti jó pár masterelésedet hogy hátha egyszer.....
De mindig csalódniuk kell szegényeknek.
Ezt a "Válasz erre" gombot meg pont neked nem kellett volna erőltetned szerintem.
Neked is elég sokára sikerült megtalálnod.
Szóval, ha továbbra is szeretnéd megosztani kétségtelenül jó "zenéidet" ( itt kimondottan a zenéröl beszélek)nem a minőségről, mert az egy külön történet nálad.
Akkor próbáld meg elhagyni ezeket a szuper jelzőket a feltöltéseiddel kapcsolatban, mert megtéveszted a letöltőket, és lehet hogy abban a hiszemben hogy már megvan űberbrutál minőségben tőled, nem keresik adott számot valóban jóban.
Többször is elmondtam, ez a topik hiánypótlásként, azért született hogy bemutassuk a 2000 év után született, 80-as évek stílusában íródott Italo zenéket.
És a hangsúly a BEMUTATÁSON van.
Aztán majd eldönti mindenki hogy érdemes-e neki rááldoznia többet mondjuk egy bakelit formájában.
De a lényeg hogy senki se lépjen túl egy határt hozzászólásainak stílusában.
És bizony már rezeg a léc ha érted mire gondolok.