NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• kaposi1
    Na jó reggelt!

Hát kedves User2 ahogy többen is megjegyezték nem semmi figura vagy.
    Nézd én nem térek ki minden tegnap este hozzászólt valótlan állításaidra mert ahogy a Halálos fegyverben elhangzott klasszikust idézzem " Öreg vagyok én már ehhez"
    De azért tényleg csak pár dolgot megemlítenék.
    "Kissé" hiányosak az infóid.

PL:
    HALUSKA IMRÉRŐL

"2000-ben kivonult a zenei életből és minden időt a családjára fordítja"

Ez kérlek téves, nézd csak ezt a képet mennyire is vonult ki IMI a zene életből!
    A kép tavaly egy közösen eltöltött Székesfehérvári buliban készült ahol bizony ő is tevékenykedett nem is akármilyen sikerrel.

Most hogy ennyire pedzegetted ezt a Ken Laci dolgot személyesen fogok rákérdezni Imitől hogy mit is tud ő erről.

Imi eltűnt egy időre az tény , de most bizony nagyon is aktív ismét mert a vér nem válik vízzé.

Egy másik topikban ahol kimondottan csak a 80-as évek zenéi a téma bizony nagyon is aktív.

És hogy mennyire?
    Csak ennyire.
    "Hymy
    Profi Italo-s
    PÜ küldése a felhasználónak

Csoport: Members
    Hozzászólás: 629

Azzal meg hogy olyan embereknek osztod a az észt akiket nem is ismersz, gondolok itt KOKO-ra és Sultan 71-re, sejtésed se lehet hogy két profi italósra sikerült rátalálnod.
    És meganyi profi italós aki még a háttérből figyeli ténykedésedet, és jókat mosolyog, vagy éppen dühöng hozzászólásaidon.
    És letölti jó pár masterelésedet hogy hátha egyszer.....
    De mindig csalódniuk kell szegényeknek.

Ezt a "Válasz erre" gombot meg pont neked nem kellett volna erőltetned szerintem.
    Neked is elég sokára sikerült megtalálnod.

Szóval, ha továbbra is szeretnéd megosztani kétségtelenül jó "zenéidet" ( itt kimondottan a zenéröl beszélek)nem a minőségről, mert az egy külön történet nálad.
    Akkor próbáld meg elhagyni ezeket a szuper jelzőket a feltöltéseiddel kapcsolatban, mert megtéveszted a letöltőket, és lehet hogy abban a hiszemben hogy már megvan űberbrutál minőségben tőled, nem keresik adott számot valóban jóban.
    Többször is elmondtam, ez a topik hiánypótlásként, azért született hogy bemutassuk a 2000 év után született, 80-as évek stílusában íródott Italo zenéket.
    És a hangsúly a BEMUTATÁSON van.
    Aztán majd eldönti mindenki hogy érdemes-e neki rááldoznia többet mondjuk egy bakelit formájában.

De a lényeg hogy senki se lépjen túl egy határt hozzászólásainak stílusában.
    És bizony már rezeg a léc ha érted mire gondolok.