NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #41963
    Szia,

Az elmúlt tíz évben sokat dumáltunk zenékről s egyebekről itt a fórumon,ezen beszélgetések,vélmenyény cserék alapján kijelenthettem,azt díjazom a személyiségedben,nem vagy sumákolos típus,egyenesen kimondod a véleményed.
    Az én értékrendem szerint ez jó emberi tulajdonság.

Fancy & Lian Ross dal kapcsán leírtam én is a kritikám,lesújtó véleményem.
    lásd. Reynaud hsz (2025.02.01)
    Engem csak maga a tény,a zene minősége érdekel,vonatkozások nélkül,ez botrányos produkció két egykori euro-disco ikontól,előadótól.
    S az a helyzet idén a felhozatal eddig a pontig,harmatgyenge a new-italo vonalra lépve.

Egy másik feltevésedre azt tudom mondani,minden változik,s ezekhez a változásokhoz igazodni kell.
    A topic zenei témája Amaximus idején változott már egyszer,az alap témához képest.
    Azóta,a trend a topic mainstream zenei témájában az lett,itt az elmúlt években,80s dalokat vesznek elő,s ezeket remixelik,többségében nagyszerűen,ez most a lemezpiacon is az első számú trend.
    Miközben a new-italo vonalon feltünt kiváló zenészek állnak le,pld egy német zenész barátom,aki azt mondta nekem,sok-sok munka van egy-egy dalban,geld viszont szinte semmi érte.
    Tehát megkerülhetetlen a 80s évek italo-euro disco dalai,pláne figyelembe véve ,a topicot látogató tagok szinte 100%-a italo-euro disco rajongó.
    Ha jelentkezne valaki házigazdának,én biztosan átíratnám a zenei témát 80s és napjaink italo-disco zenéire,hozzácsapva a Nu-Disco stílust.

S ha már megkérdezted szeretnék e itt egy nagy takarítást,a válaszom NEM,szerintem elférnek ezek a posztok itt.
    De van valami amit szeretnék,mint viszonylag aktív zenekedvelő tag,fejlesztést az SG-n,vagy legalább javítani a bugokat.
    A kereső mely nemrég még flottul szaladt,mára szinte semmire nem használható,egy smájlit nem tudok a hsz-emhez beszúrni.e topic díjáznja is egyik napról a másikra eltűnt,stb.

Ezek a dolgok,szerintem mind hozzájárulnak ahhoz,hogy mára alig tucatnyian maradtunk aktívak.
    Tibi,minek ide már nagy takaritás?
    Ez a 80s szavazás májusig be van ígérve,aztán úgy is stop táblás lesz,egyébként meg, van azért rá igény,a többség dönt,van éppen elég a korlát az életünkben,legalább itt ne legyen.

Üdv.