NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #41962
    Hello Reynaud!

Elég jól ismersz engem, ugye?
    Ami számomra szemét, az szemét és akkor enyhén fejeztem ki magam, és ebbe beletartozik mindenki, legyen akármilyen híres. Még Mflex is, ha olyan dalt csinál, és csinált is jó párat, de egyelőre, ha valaki tudja, hogy mi az a minőségi Italo Disco, synthwave, retrowave, synthpop, és fenntartja ezt az életstílust, műfajt, akkor ő nagyon elől van ebben.
    Ott volt a múltkor Fancy & Lian duó, az meg mi a fax volt? Miért nem mennek már ezek a csába nyugdíjba? Amit felépítettek, azt Fancy már rég lerombolta. Lian meg eladta magát a ruszkiknak, teljesen nyilvánvaló, hogy ilyen nyálas, minőségtelen szarokat csak ott eszik meg többségében.

A másik, mi ez a 80-as évek listázása itt? Ez nem ide való, hanem a 80-as topikba, miért kell szarrá szemetelni ezt a részleget?

NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

Mond valamit ez a cím a műfajokról? Én nem látok itt olyat, hogy OLD, csak azt, hogy NEW & NU!
    Nos, ezért kerül be sok szemét, mert ilyen frankó "ötletekkel" tele szemeteled (helyesen: szemetelteted) a topikot.
    Szeretnél egy nagy takarítást itt, vagy mi?

Amúgy a kérdésedre válaszolva, építjük a házunkat Ausztriában. Mert elegünk lett ebből az országból.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2025.03.30. 09:49:12