-
" Leírnék pár zenét amik Digitális Maxin jelentek meg 2024-ben és nálam bőven más zenék jöttek volna ki a 20-ban már csak ezekből is."
Retronic Voice - Feel the Night (Marcel De Van Version) = 2023-as dal ,tavaly versenyben volt.
Taigher - Nuvole (Italoconnection Remix) ,2023-as ,vinylen is kiadták.
William Zipper - Far from Gemini (Italo Disco Full Remix) 2022-es dal!!!
Italoconnection - Lover 2 Lover (Extended Version) = fent van az 50-es listán,vinylen is beszerezhető.
Mirko Hirsch ft. Jenny & Daria - Italo Disco Girl (Remix) ,ott van a 20-as listádon,és az 50s irányított listán is.
Radiorama - Chance To Desire (DJ TinTin Remix),szintén ott van az 50-es válogatott listán.
Ezek is:
Fred Ventura - Dancing Alone (Electro Potato Remix)
Jaco - Spanish Run (Flemming Dalum Remix)
Miko Mission - How Old Are You (Electro Potato Remix)
"Ken Scott - The Voice I Feel Inside (Flemming Dalum Remix Edit)
Steve Barrow - Look Around Me (Flemming Dalum Remix)"
Ezek a szerintem jobb 2024-es remixei fent vannak az 50-es listán,de a remix választható is.
Peter Paul - Hot Light In The Night (DJ Lato Version) ,az eredeti verziója anno versenyzett,mert az jó,ez meg számomra pancsolt.
Nem is folytatom tovább,nem is kell ,talán így érthető már,miért válogattam ki 51 jó dalt,melyre a szavazatokat várom.
Laci,te vagy egy jó példa ezen hozzászólásoddal,káoszba esne a szavazás.ha nem írányítanám.
Még annyit megjegyeznék,a top 20 listád,tök jó.
Mave O'Rick - Winter Than White (Lomeli Version) ,végre erre is szavazott valaki,rajtam kívűl,hatalmas zene,az aktuális kedvencem.
D.White ,hányszor írjam még le,a mulatós énekesek,zenészek színvonalát is alulmúlja,nyálas,hallgathatatlan!
Nézd meg hányan veszik meg a kiadványait,mondjuk a bandcamp-on,mert az ám egy mérvadó,nem a YouTube videón a kommentek,az ingyen van.
Persze,ettől még hallgathatód,privát dolog,csak értetlenkedek,mi jót találtok a dalaiban.
Köszönöm!