NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• fülcsimanó2
    Én is pont erre gondoltam, Roland!

Az Általad felsorolt zenék közül szinte kivétel nélkül mind rajta vannak az én 200-as listámon is.

Én azt javaslom, hogy ezúttal tegyünk egy merész kitekintést a new italo rajongásunkból, és nézzünk rá csak a magyar retro slágerekre idehaza.

A hatvanas évektől napjainkig olyan zenék születtek, hogy csak na....
    Kíváncsi lennék, hogy kinek mi a kedvence e 40-50 éves felhozatalból.
    Én elsősorban olyan zenék listáját javaslom, melyeket mindenki kívülről fúj, vagy nosztalgikus emlékek kötik hozzá.

Én még egy citromdíjat is kiosztottam, de ez legyen meglepetés....Egy kedves kis sztori is tartozik majd hozzá.

Nem tartom ide valónak Mflex meg Birizdo zenéit, hiszen azt hogy "Kell, hogy várj", "De nehéz az iskolatáska", "Ha elindul a vonat" "Kétszázhúsz felett" a "67-es út" és sorolhatnám, nos ezek a zenék a fiatalságunkat idézik - s egy külföldinek vagy egy kizárólag new italo rajongónak ezek nem jelentenek semmit, de nekünk mindent, s lehet, hogy bizonyos hangulatban szívesen hallgatunk Birizdo-t, de én azt gondolom, hogy az összetartozásunk zenéi a magyar pop-rock-beat slágerek zenéi. Nagyon nagy választék van, én 200-ig írtam, de tudtam volna 500-ig is, ha több időm van.